Left 4 Dead 2'ye Büyük Tepki!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
left4dead2logoa293cf.jpg

Herkes Valve'dan "HL2: Episode 3'ün" duyurusunu beklerken, onlar E3 fuarında "Left 4 Dead 2'yi" duyurarak hem "L4D" severleri hem de "HL" severleri üzmüş oldu. Steam üzerinde açılan bir grup, tam 14 bin sinirli üyeden oluşuyor. Hepsinin şikayet ettiği nokta ise aynı; "Left 4 Dead" için sağlanacağına söz verilen desteğin gelmeden yeni oyunun duyurulması.

Bu konu üzerinde görüşlerini bildiren üyeler, yeni oyundaki karakterlerden ve çalan müzik gibi unsurlardan hoşnut olmadıklarını, "Left 4 Dead" için verilen sözlerin yerine getirilmediğini, aksine hemen ikinci oyunun geliştirilmeye başlandığını, Valve'ın bundan sonra yaptığı ürünlere göstereceği ilgiden şüpheli olduklarını ve güven duygusunda zedelenme olduğunu belirtiyorlar.

"Left 4 Dead 2", 17 Kasım'da PC ve Xbox 360 platformları için piyasada olacak.

Kaynak

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ne bu şiddet bu celal :D beğenmiyorsanız indirmeyin (!) kardeşim dicem de bunlar kesin satın almışlardır oyunu D: acı olmuş :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
acıkcası left 4 dead e o kadar para verdim bi tek dandik bir standalone patch yaptılar bunlar adamı kanser eder ama adamlar isteyince yapıyor team fortress 2 yi 0 dan aldılar nerelere çıkardılar ki en başta basit bir oyundu bunun yanında l4d gibi infected dünyasına yankıyla giren bir oyunu katlettiler.Left 4 Dead 3 seneye çıkar benden söylemesi :D
Bide episode 3 bekleyenler yıllarca ben half life ın kahrını çektim valve o kadar destek yaptı nankör lan bunlar:D