Leechturk vip hakkında

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
leechturk e vip üye olduktan sonra süresi bitince üyelik silinecek mi
free kullanıcı olarak devam mı edilecek.

birde ödeme vs. için iletişim kurabileceğim iletişim linki yok

Bilgisi olan yazabilir mi

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
üyeliğiniz silinmiyor ancak süresi bitince vip üyelik gidiyor olması gerek.
vip iken ayrıcalıklı indirmeler var bunun yanında indirim sınırsız diye biliyorum :) Hit&Run olayı vs.
Şöyle de bir ödeme planı var. :) yardımcı olabilmişimdir umarım.
nbMxu.png

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
teşükkürler
benim için önemli olan üyeliğin silinmemesi idi.
seed sorunu olmaz.üye olmak için alıyorum
arena-tr ve leechturk arasında kaldım leechturk ü tercih ettim

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ödeme yaptım hala geri donuş yapılmadı

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zoki kardesim bu leecturke vip uye olmak istiyorum nasil olacam bi bilgin varmi? sitesine girdim ama normal uyelik var sadece ona da uye olamiyorum..davetiye SIKINtiisi yuzunden..yardimci olursan sevinirim

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla kardesim parayi yatirdim ama..bekliyorum simdi sagol yardimin icin insallah olur:)

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=38650]zoki[/MENTION] kardes bu leecturk le nasil irtibata gecebilir biliyomusun? daha geri donus olmadi :S

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
VIP üye olmanın avantajları nelerdir?

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=111073]kadir_bay[/MENTION] Sen nasil vip uye oldun? walla parayi yatirdim 1 saattir bekliyorum bisey yok ortada..kimle irtibata gececem nasil olacak bu is..anlamadim..Yardimci olursan sevirim:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=227714]ediz563[/MENTION] yukarıda eklemiş olduğum resim de yazıyor avantajlar :)

[MENTION=178545]sec91[/MENTION] hocam iletişim için http://www.leechturk.com/contactstaff.php ancak buna da üye girişi olmadan ulaşamıyorsun sanırım.ben geri dönüş için bilgi istedim ama dönen de olmadı bana bekliyorum. :)

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] Gercekten sagol kardes ya ugrastigin icin.bende yazdim bi kac yere...bakalim cvp gelecekmi:) Insallah para bosa gitmez:/

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] seyfo-ex@hotmail.com paypal uzerinden parayi yatirdim.nereye mail atacagimi solersen oraya bilgileri gonderiyim:)

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@darkness sana ozel mesaj atamiyorum..burdan yazdim ama bi mail felan gelmedi..nasil yapacagiz bu isi bi yardimci olun lutfenn..seyfo-ex@hotmail.com mail adresim:)[MENTION=77241]gvn[/MENTION] o verdigin linke sadece uye olanlar girebiliyorum..ben uye degilim sadece paraya yatirdim vip olmak icin..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
yolladım [MENTION=178545]sec91[/MENTION]

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION]Allah razi olsun kardes simdi geldi mail:)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=178545]sec91[/MENTION]
Vip verilmiştir hayırlı olsun.

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=77241]gvn[/MENTION] sagol kardes:) Sonunda OldumXD

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
beyler geç kaldım kusura bakmayın.ücreti ödedikten sonra muhatap bulamadım.eğer üye değilsen vip ücreti ödesen bile üye olamıyorsun
ancak birinin sizi davet etmesi gerekiyor.bir sitede arkadaşın biri ile konuştum davetiye attı normal üye olduktan sonra mesaj atabildim öyle vip oldum.

mtcakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Bende leechturk e vip üye olmak istiyorum, acaba banada davetiye gönderebilirmisiniz?
tmcakir[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

XtreMe55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Leechturk'e VIP olarak bağış yaptım, paypal'de bulunan mail adresine mail de attım ama hiç cevap alabilmiş değilim. 7/24 çalışan 100 mbit seedbox'ım var, tek amacım üye olabilmek, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler..

tanchu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende vip için ödeme yaptım fakat davetiyem yok iletişim için mail attım 24 saatir bir haber çıkmadı.

tanchu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
48 saati geçti hala bir haber yok leechturkten birilerine başka nasıl ulaşabilirim ?

leoleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba kardeş forum da leechtürk hakkındaki yardımcı olduğun mesajları okudum bende leechtürk vip üyelik için paypal dan parayı yatırdım 2 gün içinde mail e üyellik adı ve şifresi gelecek yazıyor sitede 2 gün geçti hâla mail falan gelmedi yardımcı olursanız sevinirim hiç üye değilim ama leechtürk e normal üyeliğimde yok parayı yatırdım hiçbişekilde iletişime geçemiyorum kimseyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

hackerbeen-x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb.Arkadaşlar bende leechturk e üye olmadığım halde vip üye için bağış yaptım ama 2 gün oldu hale üyelik bilgileri mail adresime gelmedi.Ulaşmak için mail adreside yok. beyoglubijuteri@hotmail.com eğer adminler buradaysa çözerlerse sevinirim.İyi akşamlar.

smnfrh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye üye olduktan sonra http://www.leechturk.com/contactstaff.php buraya mesaj atarsanız size yardımcı oluncaktır.

Aynı durumda olanlar banada pm atabilir.

S.a. Dun ogleden sonra is yerinde sitenin ana sayfasında yer alan mesajlasma bolumunden S. Mod olan d001 isimli arkadasın yardımıylada 12+3 aylık VIP uyelik odemesi yaptım. Ama eve geldigimde arkadas beni Banlamıs ve hic kimseye ulasamıyorum yardımınızı bekliyorum.

Uye adım : smnfrh
Sitenize yeni uyeyim.

iyi günler kolay gelsin.

muratco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım lüten yardım edermısın ....şöyle bir durum oldu ben ttnet abonesıydım ve super onlınee gectım ve sıze bılıdırmeyı unuttum hızlı dowland oldugu ıcın hesabım ban yedı ıp degıstıgı ıcın bunun duzeltılmesı ıcın sızden rıca edıyorum kac gundur sıze ulasmaya calısıyorum lutfen yardım fılm arsıvım yarıda kaldı ...