Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üyeliğiniz silinmiyor ancak süresi bitince vip üyelik gidiyor olması gerek.
vip iken ayrıcalıklı indirmeler var bunun yanında indirim sınırsız diye biliyorum Hit&Run olayı vs.
Şöyle de bir ödeme planı var. yardımcı olabilmişimdir umarım.
teşükkürler
benim için önemli olan üyeliğin silinmemesi idi.
seed sorunu olmaz.üye olmak için alıyorum
arena-tr ve leechturk arasında kaldım leechturk ü tercih ettim
Zoki kardesim bu leecturke vip uye olmak istiyorum nasil olacam bi bilgin varmi? sitesine girdim ama normal uyelik var sadece ona da uye olamiyorum..davetiye SIKINtiisi yuzunden..yardimci olursan sevinirim
[MENTION=227714]ediz563[/MENTION] yukarıda eklemiş olduğum resim de yazıyor avantajlar
[MENTION=178545]sec91[/MENTION] hocam iletişim için http://www.leechturk.com/contactstaff.php ancak buna da üye girişi olmadan ulaşamıyorsun sanırım.ben geri dönüş için bilgi istedim ama dönen de olmadı bana bekliyorum.
@darkness sana ozel mesaj atamiyorum..burdan yazdim ama bi mail felan gelmedi..nasil yapacagiz bu isi bi yardimci olun lutfenn..seyfo-ex@hotmail.com mail adresim[MENTION=77241]gvn[/MENTION] o verdigin linke sadece uye olanlar girebiliyorum..ben uye degilim sadece paraya yatirdim vip olmak icin..
beyler geç kaldım kusura bakmayın.ücreti ödedikten sonra muhatap bulamadım.eğer üye değilsen vip ücreti ödesen bile üye olamıyorsun
ancak birinin sizi davet etmesi gerekiyor.bir sitede arkadaşın biri ile konuştum davetiye attı normal üye olduktan sonra mesaj atabildim öyle vip oldum.
Leechturk'e VIP olarak bağış yaptım, paypal'de bulunan mail adresine mail de attım ama hiç cevap alabilmiş değilim. 7/24 çalışan 100 mbit seedbox'ım var, tek amacım üye olabilmek, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
meraba kardeş forum da leechtürk hakkındaki yardımcı olduğun mesajları okudum bende leechtürk vip üyelik için paypal dan parayı yatırdım 2 gün içinde mail e üyellik adı ve şifresi gelecek yazıyor sitede 2 gün geçti hâla mail falan gelmedi yardımcı olursanız sevinirim hiç üye değilim ama leechtürk e normal üyeliğimde yok parayı yatırdım hiçbişekilde iletişime geçemiyorum kimseyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Mrb.Arkadaşlar bende leechturk e üye olmadığım halde vip üye için bağış yaptım ama 2 gün oldu hale üyelik bilgileri mail adresime gelmedi.Ulaşmak için mail adreside yok. beyoglubijuteri@hotmail.com eğer adminler buradaysa çözerlerse sevinirim.İyi akşamlar.
S.a. Dun ogleden sonra is yerinde sitenin ana sayfasında yer alan mesajlasma bolumunden S. Mod olan d001 isimli arkadasın yardımıylada 12+3 aylık VIP uyelik odemesi yaptım. Ama eve geldigimde arkadas beni Banlamıs ve hic kimseye ulasamıyorum yardımınızı bekliyorum.
arkadaşım lüten yardım edermısın ....şöyle bir durum oldu ben ttnet abonesıydım ve super onlınee gectım ve sıze bılıdırmeyı unuttum hızlı dowland oldugu ıcın hesabım ban yedı ıp degıstıgı ıcın bunun duzeltılmesı ıcın sızden rıca edıyorum kac gundur sıze ulasmaya calısıyorum lutfen yardım fılm arsıvım yarıda kaldı ...