LEDKeeper.exe - Uygulama Hatası

Cem_Kbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum hemen hemen her gün çıkıyor karşıma ,biraz araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
65663

Şimdiden teşekkürler

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
exe'nin konumunu bulmanız lazım. Arama yapıp silin derim. Sistem dosyası olduğunu sanmıyorum.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,845
Windows'un tanımadığı bir dosya uzantısı kullanan bir dosya varmış. Nereden ne indirdin? adıı ne? İndirdiğin uygulama hangi sistem için? v.s.

Cem_Kbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows'un tanımadığı bir dosya uzantısı kullanan bir dosya varmış. Nereden ne indirdin? adıı ne? İndirdiğin uygulama hangi sistem için? v.s.
sistemim 1 haftalık bile değil parçaların kendisinden çıkan cd ler ile yazılımlarını yükledim o kadar kendim ekstra bir yazılım kullanmadım şuan MSİ MysticLight(ekran kartı) , Razer Synapse (klavye) , ROG Armory (mause) , Asus AURA (anakart) ek olarak ekran kartımın programı üzerinden rgb sini kontrol edemiyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi acaba ?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,845
Windows'u önce güncelle ve sonra tekrar dene.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,845
Kurulumdan sonra güncelledin mi? Karalı sürüm mü? Gelişririci sürümü mü? Orijinal mi? Genelde bir uygulama kurulurken, desteklediği dosya formatlarının da bilgisi Windows'a eklenir. uygulamalar (buna sürücüler de dahil) Windows sürümü ile uyumlu olmalı. Uygulamanın kendi sayfasından bunu öğrenebilirsin.