Led klavye

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Olmaz zaten çoğu sitede türkçe karakter kullanılmıyor.
G15 kullandım onda yoktu sorun yaşamadım hiç.
Ben oyun için kullanmıştım klavyemi sadece.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
oyun için kullanırsan bir problem çıkmaz. yazışmalarda da ilk başlarda türkçe karakterler içi biraz zorlanırsın ama alışırsın.

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Oyun için değil. Gece yazı yazdığım için alacağım, baktım da zaten ledlilerin çoğu ingilizceymiş. Sanırım bu en iyi seçim, sağolunn..

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
klavye güzel görünüyor, hele Logitech lafım yok ama bence satın almadan önce bi yerlerden bi ingilizce klavye bulup kullanıp kullanamadığına bi bak. bende aşağıdaki linkteki klavye var, 10 numara klavye ama tuşlarına alışamadığım için kullanamıyorum :(
http://luxeed.com/products/u5/

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
@morlard
Arkadaşım ben o klevyeyi kullanıyorum şuan ingilizce filan olması hiç önemli değilde bi tek dezavantajı daha var o kötü işte oda şuki klevye bios ekranıyla birlikte başlamıyor yani Windowsla birlikte başlıyor buda şu demek oluyor biosa girmek istediğinde giremiyorsun çünkü klevye o anda etkin olmuyor sonra çift işletim sistemi kullanınca başlangıçta birinden diğerine geçemiyorsun... Bunun çözümü var bi ps2 to usb çevirici aparatla halledersin yani ps2 yi usb ye çevirip oraya bağlayacaksın bu şekilde sorun hallolmuş olur...

Reaksiyon puanı
189
Logitech'den klavye alınmaz. Uzun zaman kullanınca tuş plastiklerinde sertleşme ve tuşlara basamama gibi sorunlar yaratıyor. En iyi klavyeler microsoft'un elinden çıkıyor...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Logitech'den klavye alınmaz. Uzun zaman kullanınca tuş plastiklerinde sertleşme ve tuşlara basamama gibi sorunlar yaratıyor. En iyi klavyeler microsoft'un elinden çıkıyor...
Katılmıyorum bende Microsoft un klavyeside var 5 para etmez... Logitech her zaman iyidir...

Reaksiyon puanı
189
Katılmıyorum bende Microsoft un klavyeside var 5 para etmez... Logitech her zaman iyidir...

Logitech'in üst seviye bir çok klavyesini satın aldım ve aldırdım daha önce ve hepsi aynı sorunu yaşadı. Ama kime microsoft klavye aldırdıysam yıllarca kullandı ve bazıları hala kullanıyor. Benim tercihim klavye'de microsoft, mouse'da logitech :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Valla bilmiyorum şu an kullanıyorum gayet güzel bi sorun yok yanii...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
klavye deyince akla hemen onun adı gelir, micro micro microsoft:)

şaka bir yana microsoft wireless klavye mouse kitini kullanıyorum, gayet ergonomik, ekonomik (çünkü altı aydan fazla bir süre pil değiştirmiyorum) ve çok kullanışlı. nfs oyunları hariç hiçbir oyunda problem yaşamadım. nfs de ileri tuşuna uzun basınca sanırım bir süre sonra tuşun fonksiyonunu durduruyor, problem ordan kaynaklanıyor.

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
@morlard
Arkadaşım ben o klevyeyi kullanıyorum şuan ingilizce filan olması hiç önemli değilde bi tek dezavantajı daha var o kötü işte oda şuki klevye bios ekranıyla birlikte başlamıyor yani Windowsla birlikte başlıyor buda şu demek oluyor biosa girmek istediğinde giremiyorsun çünkü klevye o anda etkin olmuyor sonra çift işletim sistemi kullanınca başlangıçta birinden diğerine geçemiyorsun... Bunun çözümü var bi ps2 to usb çevirici aparatla halledersin yani ps2 yi usb ye çevirip oraya bağlayacaksın bu şekilde sorun hallolmuş olur...

Sağolun yorumlar için. Siparişi verdik artık gelince göreceğiz. Microsofta göz attım şimdi ama aydınlatmalısını göremedim, vardır kesin de siparişi verdiğim için artık bakmıyorum. Soğumayayım klavyeden :)

birolmth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun yorumlar için. Siparişi verdik artık gelince göreceğiz. Microsofta göz attım şimdi ama aydınlatmalısını göremedim, vardır kesin de siparişi verdiğim için artık bakmıyorum. Soğumayayım klavyeden :)

benim anlamadığım logitechi nasıl bir kalemde yok sayıyolarmış microsoft gibi copy paste anlayışı olan şirketi ki kendisi de üretmiyo bütün klavye mouselarını nasıl desteliyorlar?