League of legends

whyXdep

Asistan
Reaksiyon puanı
91
lol nasıl bir oyun başlamayı düşünüyorum

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Her dereceli maçında annene küfür yersin. Her oyun girdiğinde bu nasıl oyun diyip dengeleme ekibine söversin , kostümler çok güzel diye bir bakmışsın toplam 1000 tl vermişsin kostümlere felan. Eğer oyayacak oyun arıyorsan daha güzelleri var. Lole başlamadan önce oyunda aptalı bile ağır olarak gören ben şimdi anneme sövülmesine gülüyorum cidden sinirlerini bozar hem de yeni sezon geldi 11. sezon. Oyunu 3 yıldır oynuyorum zorla ama 11. sezon market güncellemesi felan gelmiş oyunu anlaması o kadar zor ki,
Demek istediğim şu
1- Oyunu iyice öğrenmen için en az 4 5 ay lazım
2- Sürekli küfür yemeye alışman lazım
3- İnternetinin ve pcnin iyi olması lazım ( eğer pingin yüksekse veya fps'in düşükse sinirden pc kırabilirsin o derece bir oyun yani ah tüh fps düştü demezsin)
4- Sinirlerine hakim olman lazım çünkü oyunun dengeleme ekibi o kadar kötü ki, oyunun ortalarında 10/0 oynarken karşı top lane'den 0-13 oynayan jaxtan tek yiyebilir, normal bir hero oynarken lillia gibi çarlar tarafından base'den base'ye dürtülebilirsin. Şu son zamanlarda çıkardıkları seraphine lillia karakterlerinden tiksiniyorum b'den dürtüyorlar felan. İşte bu kadar sinir bozucu bir oyun. Ben kesinlikle başlama derim. Kara delik gibi içine çekiyor ama girmek istemezsin :d

whyXdep

Asistan
Reaksiyon puanı
91
gerçekten önyargılıydım haklıymışsın valorant indiriyorum şuan lolden vazgeçtim

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Oynanmaz, leş bir oyun. 2 yıl geçti başlayalı ve artık içimde gram oynama isteği yok. Taşırsan karşıdan, kötü oynarsan takımından küfür yersin (Muteleyip geçiyorum bu insanları.)
Dengelemesi berbat ve bunu bilerek yapıyorlar. Sürekli meta değişsin, insanlar değişik champ oynasın diye yüksek ihtimalle.
Sürekli şampiyon getirmeye başladılar ve açıkçası artık şampiyonlar toplama bilgisayar gibi birbirlerinin yeteneklerine benziyolar.
Oyunda aşırı optimizasyon sıkıntısı yaşayanlar var. Seninde bunlardan biri olma ihtimalin yüksek.

Lyouki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
lol nasıl bir oyun başlamayı düşünüyorum
Oyunu 7 yıldır oynuyorum haliyle ekmeğini iyi yediğim bir oyun. Arkadaşların çoğunlukla dediği doğrudur ama bu kadar üstüne gitmemek gerek. Yüksek liglere çıkıp iyi oynadığında oyunun tadına varmaya başlıyorsun ve gerçekten zevk alıyorsun. Oynamayı ve karakterleri öğrendikce o karakterler çok güçlü diye ağlamak yerine karşısında nasıl oynıyacağını bildiğin için çok dert etmiyorsun. Çelik gibi sinirlerin varsa ve yüksek liglere çıkıp zevk alırım diyorsan sen bilirsin ama başlama derim.