League of Legends Hayranlarına Müjde!

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
League of Legends son zamanların en popüler online oyunlarından birisi belki de birincisi. Geçtiğimiz yıl adından sıkça bahsettiren bu oyun 2014′e de bomba gibi giriyor. Bunun için kullandığı araç ise, kapsamlı bir yama.

Oyunun yapımcısı Riot Games tarafından duyurulan ve an itibariyle de LoL hayranlarının beğenisine sunulan yama ile gerçekleştirilmek istenen ilk şey, oyundaki hataların, bugların onarılması ve tamamıyla stabil bir oyun ortamının kurulması. Bunun yanında 4.1 adıyla yayımlanan yama ile, oyuna birçok yenilik geliyor. Bu yeniliklerin başlıca amacı ise, kullanıcıları daha çok oyunda tutmak ve yeni oyunculara da League of Legends’ı sevdirmek. Bakalım geçtiğimiz yıla damgasını vuran bu oyun, 2014′de nasıl bir başarı grafiği sergileyecek.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
velkar savas makinesi gelmisti en son heralde ama sampiyonlar cok az cikartiyorlar ve 6300 ip de cok

yada rp fiyatlarini braz dusurseler , cok iyi olur

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
velkar savas makinesi gelmisti en son heralde ama sampiyonlar cok az cikartiyorlar ve 6300 ip de cok

yada rp fiyatlarini braz dusurseler , cok iyi olur

Tr serveri en ucuz server zaten bundan ucuzu olması imkansız indirimleri takip ederse ucuza alırsın .

Eu west 500 rp 8 lira civarı tr ise 500 rp 5 tl .

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Tr serveri en ucuz server zaten bundan ucuzu olması imkansız indirimleri takip ederse ucuza alırsın .

Eu west 500 rp 8 lira civarı tr ise 500 rp 5 tl .

oyunu oynuorsan ekleyebilirim

27 levelim. nick* ImagePerest

morgana ile warwick satin almayi dusunuyorum , hic supum yok derecelide sorun olabilir diye

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunu oynuorsan ekleyebilirim

27 levelim. nick* ImagePerest

morgana ile warwick satin almayi dusunuyorum , hic supum yok derecelide sorun olabilir diye

Warrick sup değil jung oynar .

Morgana ap herosu normalde mid gider ama sup oluyor ben baya sup oynadım eğlenceli oluyor tavsiye ederim .

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Günden güne oyun gelişiyor ama oynayan kitlenin seviyesi düşüyor. Oyunu geleceği yok bence