League of Legends Hack (DİKKAT)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir hack çıkmış bahsetmeden önce şunu söylemek istiyorum ki 5 oyun falan üst üste kaybettim bu insanlar yüzünden ve lig düştüm.

Hackden bahsedicek olursak facebookda bir sayfada rastlamıştım türk hile sayfasıydı her neyse ücretli olarak satıyorlardı videoyu izledim skill attıktan sonra skillerin kalınlığı uzunluğunu genişliğini gösteren cizgiler var bunun haricinde dodge yani skillerden kaçma özelliği var, şöyle anlatıyım mesela thresh oynuyorsunuz veya ezreal rakibe Q atıyorsunuz rakibe eğer çarpmayacaksa bile s tuşuna otomatik basıyor yerinde duruyor örnek olarak aşağıda verdiğim videoda 3:03 ve 3:07 saniyede cassiopeinın yaptığını görebilirsiniz ve benim hemen hemen her oyunuma böyle elemanlar geliyor, ezreal ile q atıyorum tutmuyorum her türlü kaçıyor yani imkanı yok q atıyorum w atıyorum ulti atıyorum hiç biri tutmuyor hani ben bu oyunu yıllardır oynuyorum kendim yeteneksiz olsam neyse veya karşımda ki pro oyuncu olsa yine neyse ama adamlar silver ve gold böyle bir reflex challengerde bile yok bildiğin hack yani.

Sizden istediğim arkadaşlar lütfen oyunda rastladığınız kişileri rapor edin ayriyetten ticket atıp şikayet edin lütfen güzelim oyunu mahvediyorlar hileler ile.

3:03 -3:07

[video=youtube;N8nD4JS_kps]http://www.youtube.com/watch?v=N8nD4JS_kps[/video]

Hilenin diğer özelliklerinden aklımda kalanları anlatıcam ( hileyi aradım tekrardan ve maalesef bulamadım paylaşılan facebook sayfasındaki tanıtımı )

Otomatik Last hit yani son vuruş yapıp minyon alma gibi özelliği var, katarina ile 1 saniye geçmeden yarım mili saniye içerisinde tfde penta atabilirsiniz hemde tek tuş ile, cass ile her skilli dodgeleyip sanki adc oynuyormuş gibi adamı kesebiliyorsunuz yani adcde kite yapıyoruz ya ( vur kaç ) aynısını cass ile yapıyor bu hile ama düz vuruş değil skiller ile vuruyor.

Videoda da fark ediceksiniz ki cass arkası dönük bir şekilde skill atıyor yani inanmılmaz pis bir hile lanet olsun çıkartanada yapanada piyasaya sürenede.

Sayfada hileyi okudum yorum yazmışlar yapmayın etmeyin hileyi satmayın demişler sayfa sahibininde yorumu şuna benziyordu: Hileler kodlanarak yapılıyor eğer engellenirse farklı kodlarla yapılır bu yüzden her zaman hile olucaktır. Gibi yorumu vardı kısaca lütfen bu hileyi tespit ettiğiniz kişileri lütfen direk bildirin, ne güzel gümüş 1 57 puandım az kalsın golda çıkacaktım ama şu anda gümüş 2 30 puanlardayım neden? kimseye skill tutturamıyorum tfde hasar veremiyorum lanet olsun böyle bir hileye.

[video=youtube;seXixBjKvwI]http://www.youtube.com/watch?v=seXixBjKvwI[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu hackı kullanan ve en son oyunuma denk gelen kişiler;

http://www.lolking.net/summoner/tr/1074193#matches

http://www.lolking.net/summoner/tr/3083384#matches

İkinci attığım linkde adamın maçlarına girerseniz görüceksiniz nerdeyse full zafer almış yani bu şans işi değil bende arka arkaya zafer aldım evet ama bu kadar almadım ve her şeyi geçtim skorlarıda çok iyi yani anlayacağınız bu arkadaşları şikayet edin bende ettim ve oyununuza denk gelirseler geçmiş olsun şimdiden.

İsteyen oyunda rastladığı kişileri burda paylaşsın profillerini bizde ticket atıp bildirelim böylece köklerini çok daha hızlı kazırız, umarım hileyi seven arkadaşlar yoktur.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ohoo gunaydin bu hile cok uzun zamandir var parali diye trde gorememizsindir yabanci swlerde kullaniliyor genelde.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ücretli olduğu için ve tr serverinde oyuna para veren pek olmadığı için normal olarak yeni fark ettim anlaşılan.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bırak şu Lol'ü VAC korumalı Dota 2 oyna...

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hileyi oyun anlayışı olmayan çocuklar kullanır,oyundan zevk almayı bilmezler varsa yoksa ben yeneyim hep ben hep ben..

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Benim oyunumda karşı takımda cait vardı ultisini takım arkadaşıma attı önüne geçtim ama öldürdü arkadaşımı bug filandır dedim önemsemedim 2. kez tekrar ulti attı ben yine önüne geçtim ama beden geçiyor hedef aldığı adamı öldürüyor nasıl olur böyle bişey dedim tekrar :D 3. kez 4 kişinin arasından geçti ama engelleyemedik anlayamıyorum

BYMLK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hilenin ismini ogrenebildinizmi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Biraz ingilizce arama ile bulunabilir.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Vay be bilgisayarım yok birakmistim FİORAYİ Masteri Vayne i özledim ayrıca cait in ultisinin güzel yani o direk nisanliyor atiyor

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Hileler çaylaklara göredir her zaman derim.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
BoL Studio programına özel hazırlanmış scriptleri yükleyerek açıyorsunuz ücretsiz olanları da var tabi ücretli olan kadar iş yapmıyor :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Umarım yayılmadan düzeltirler açığı.

Calvados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunda son zamanlarda karşıma çıkan "script" olarak bilinen bir tür hile. Riven ile karşıma gelmişti, yerinde durmuyor, yeteneklerimden salise salise kaçmayı başarıyordu. Sonradan script olduğunu söyleyenlerden öğrendim, hileli rakibe karşı çabaladığımı. Emeğimize yazık işte..

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oyunun suyu cikiyo dotaya dolasirsiniz yakinda bende yavas yavas birakiyom cs goya basladim cok sardi