LCG Slick Güncellendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı aratmayacak düzeyde özelliklere sahip ve minimum sistem kaynağıyla maksimum hız sunan ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulaması LCG Slick güncellendi. İndirin!

Mobil kullanıcılarının çok sevdiği uygulamalar geliştiren LCG firması, birçok platform için desteği bulunan anlık mesajlşama yazılımı Slick'i güncelledi. Symbian, Pocket PC ve Windows Mobile desteği bulunan yazılım msn, yahoo, icq, aim, google ve jabber platformlarındaki hesaplarınıza erişebiliyor. Geçmiş görüşme desteği, önceden belirli ve ayarlanabilen durumlar, Türkçe karakter desteği gibi başarılı özellikler barındıran uygulama dahili dosya yöneticisine sahip.
lsgc1240760026.jpg

Uygulama ile farklı durum göstergeleri girebiliyorsunuz.
Uygulamanın bu 0.48 sürümünde Yahoo ve GTalk hesaplarına erişimdeki uygulamadan atma sorunu düzeltilmiş. Tüm Symbian sürümleri için buradan indirebileceğiniz tek bir sis dosyası bulunan uygulamayı kullanmak için sertifikaya ihtiyacınız yok. Windows Mobile kullanıcıları ise uygulamayı buradan indirebilirler.
:: Mobil cihazınızda hangi anlık mesajlaşma yazılımını tercih ediyorsunuz?
Ahmet Gözütok (Forum: alabula)
SDN - http://shiftdelete.net

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yeni sürümü dahili dosya yöneticisi vardır diye indirdim ama ya yok ya da ben bulamadım dosya yöneticisini

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gayet başarılı bulduğum bir program. 5800 ile msn kullanmak keyifli ve rahat. Tavsiye ederim.

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu an public test aşamasında olduğu için ücretsiz. İnşallah ilerde diğer LCG programları gibi €24.50 kesmeye başlamazlar.;)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şu an public test aşamasında olduğu için ücretsiz. İnşallah ilerde diğer LCG programları gibi €24.50 kesmeye başlamazlar.;)

Bu alandaki uygulamalar ücretsiz sunulduğu için bunun da ücretsiz olarak devam edeceğini düşünüyorum.