LCD Hhd bağlantısı??

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.Ben usb bağlantılı harici hardisk aldım onu lcd televizyonuma bağlamak istiyorum.Acaba bu bağlantıyı nasıl yapabilirim.(lcd de usb bğlantısı yok.hdm,scart,s-s,s,v bağlantıları var.)
Bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
HDMI veya Scart'tan USB dönüştürücü kullanman herekiyorda nasıl bulursun bilemiyorum bulunması zor olan bir aygıt.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
öyle bir şey yok zaten dostum usb den görüntü alan cihazlar tamamen farklı bir olaydır arkadaş sadece harici depolamada kullanılan hdd almış onuda zaten tv ye bağlayamazsın ;)

ortitorti

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş hdd'ed kaç inclik bilmiyorum ama ben 2.5 lik için bile tv ye bağlantısı olan bi usab hdd kabı gördum. ama hd göruntu alabilecegini pek sanmam
su adreslere bakmanı öneririm.

3.5'', 500 GB, 7200 RPM, USB 2.0, Multimedya Hard Disk, TV bağlantısı - Renkli Sepet

Nevaria.com - HDD BOX PLAYER 3.5" ( USB 2.0 - Divx Player ), Bilgisayar

2.5 INC HDD MEDIA PLAYER / UCUZ FİYAT

tek sorun bilgisayara usb den bağladıgın gibi kolay degil yani adaptör filan d a kullanmalısın. ben bu yuzden araştırmaktan vazgectim. bizide yeni bi örun cıkmışsa bilgilendirirsen sevinirim

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk arkadaşlar saolun

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sen bağlasan dahi senin LCD harddiski nasıl okuyacak?
Hani dijital aygıtları bağlarsın LCD ye de hard diski :S

Şöyle bir şey yaparsın HDD nin laptopa ya da bilgisayarına bağlarsın bilgisayarını da LCD ye bağlarsın

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bağlanmıyor diye biliyorum

Bağlananlar var mı ? Evet var ama onlarda zaten direk usb girişi ve optik göz cinsinden dvd-rom ve kart okuyucu var ;)Desteklemesi gerekiyor desek tam olur aslında

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
direk bağlayamazsın pc, dvd player, udu cihazları türünden bi agıt olması gerekiyo arada

çünkü hdd içierisindeki medya dosyalarını tv kendi başına oynatamaz