turgutsalgin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 119
Ips panel arkadan aydınlatıldığı için ışık sızması yapar çerçeve değişse bile bişey değişmez.Laptobumu ışık sızmasından dolayı garantiye gönderdim. Durumunu sorguladığımda LCD bezel değişecek dediler yani çerçeve değişecekmiş. Bunun sonucunda ışık sızması tamamen önlenebilir mi?
Evet biliyorum fakat ışık sızan yerlerin çerçevesine elle bastırdığım zaman düzeliyor ve bırakınca tekrar sızıyor. Yani kesin olarak hiçbir işe yaramaz mı diyorsunuz?Ips panel arkadan aydınlatıldığı için ışık sızması yapar çerçeve değişse bile bişey değişmez.
Evet işe yaramaz.Evet biliyorum fakat ışık sızan yerlerin çerçevesine elle bastırdığım zaman düzeliyor ve bırakınca tekrar sızıyor. Yani kesin olarak hiçbir işe yaramaz mı diyorsunuz?
Anladım. Peki laptobu satıcıyla konuşup değiştirme şansım var mı acaba?Daha alalı 2 ay oldu ve 3 kez garantiye gönderdim,bir bilginiz var mı?Evet işe yaramaz.
ıps ekranlar da ışık sızması normal o yüzden hatalı/ayıplı olarak kabul edilmiyor değişim yapmazlar büyük ihtimalle yine istersen satıcıya sorabilirsin.Anladım. Peki laptobu satıcıyla konuşup değiştirme şansım var mı acaba?Daha alalı 2 ay oldu ve 3 kez garantiye gönderdim,bir bilginiz var mı?
Evet duymuştum bunu fakat bu sorun 2.kez garantiye Ghost Screen sorunundan dolayı gönderip onların ekranı değiştirmesinden sonra ortaya çıktı ve aşırı derecede ışık sızıyor, daha önce yoktu. Yani onlardan kaynaklı bir sorun. Sanırım bu durumda Tüketici Hakları'na başvurmam gerekiyor.ıps ekranlar da ışık sızması normal o yüzden hatalı/ayıplı olarak kabul edilmiyor değişim yapmazlar büyük ihtimalle yine istersen satıcıya sorabilirsin.
geçmiş olsun ıps ekran sorunsalıLaptobumu ışık sızmasından dolayı garantiye gönderdim. Durumunu sorguladığımda LCD bezel değişecek dediler yani çerçeve değişecekmiş. Bunun sonucunda ışık sızması tamamen önlenebilir mi?
Malesefgeçmiş olsun ıps ekran sorunsalı
sorununuza çare bulabildiniz miMalesef![]()
Şu an onarımda. 1 ay içinde bu 3.kez gönderişim fakat diğer ikisi Ghost Screen sorunundan dolayıydı. Onu çözdüler fakat yeni ekran panelini taktıktan sonra ilk gün ışık sızması sorunu başladı ve tekrar gönderdim. LCD bezel değişeceğini söylediler. Forumda dediklerine göre bu bir çözüm değilmiş.Düzelmezse Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.sorununuza çare bulabildiniz mi
Şu an onarımda. 1 ay içinde bu 3.kez gönderişim fakat diğer ikisi Ghost Screen sorunundan dolayıydı. Onu çözdüler fakat yeni ekran panelini taktıktan sonra ilk gün ışık sızması sorunu başladı ve tekrar gönderdim. LCD bezel değişeceğini söylediler. Forumda dediklerine göre bu bir çözüm değilmiş.Düzelmezse Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.sorununuza çare bulabildiniz mi