Lc Wakiki Alımları Ne Zaman Olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vober
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ne zamandan beri haber bekliyorum Lc Waikiki den sizce alımlar ne zaman başlar bi tarih var mı? Okullar tatile girince mi. Öğrenciyim daha fazla yük olmak istemiyorum kiseye part time alımlar ne zaman olur. Hem okul hem işi yürütmek istiyorum çok kötü bunalımdayım. İnanın şu yazıyı yazmak bile sıkıcı. Hiç şansım yok :(

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
öyle beklersen 10 sene beklersın gıdıp form doldur

nadia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kacıncı sınıftasın ? Allah yardımcın olsun kardes tarıhler hakkında bılgım yok pek

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gidip form doldur yaz geldi çok boş vardır emin ol :D

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Farklı bir ışte çalışmayi düşünmezmisiniz

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
lc waikikide mağazanın işe alma yetkisi yoktur her hangi bir mağazadan form doldurulur veya netten farketmez şuanki çalışma sistemi ilk işe başlayana 900 tl ücret lise mezunu aylık 220 tl sodexo haftada 1 gün izin çalışma süresi 8 ila 10 saat çalışma süresi 8 saat olup artı 2 saat ise tüm ay hesaplanıp fazla mesai olarak 900 tl ücrete ek olarak yansıtılır maaşınız 1100 tl gibi bir rakama ulaşır ( bir arkadaşım mağaza müdürüdür) eksik yada yetersiz bilgi için özür dileriz keyifli forumlar herhangi bir mevsimde işe alım yoktur siz formunuzu doldurun uygun bir pozisyonda boşluk olursa işe yerleştirme gerçekleştirilir

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sen yakınındaki tüm mağazalardan form doldur part-time olarak giremezsen bile bayram donemi ve yaz dönemi için destek personel alımları oluyor, part-time bir şey bulana kadar en azından seni yazın idare eder.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende doldurdum bekliyorum ama aynı gün 2,3 farklı yere doldurmanı öneririm.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ne zamandan beri haber bekliyorum Lc Waikiki den sizce alımlar ne zaman başlar bi tarih var mı? Okullar tatile girince mi. Öğrenciyim daha fazla yük olmak istemiyorum kiseye part time alımlar ne zaman olur. Hem okul hem işi yürütmek istiyorum çok kötü bunalımdayım. İnanın şu yazıyı yazmak bile sıkıcı. Hiç şansım yok :(

Yaşinız 20 nin üstünde ise Özel güvenlik yada danışman olarak çalışabilirsiniz bu üç aylık periyotlarda eski çalışan personellerın yıllık izni geliyor sektörde eleman Ihtiyaci çok

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben bugun başvurdum form doldurdum yarın git doldur başlıyacak dedi orda sorduğum eleman.

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doldurdum ama halan daha bana dönüş olmadı. Okulların tatil olmasını bekliyorum. O zaman açık olurmuş.

ArjinA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de yarın başvuracağım,sizi çağırdılarmı?

Migros,mc,kfc,Carrefour başvurdum 3 hafta oldu cevap yok yarında LCW ve giyim mağazalara gidip form doldurayım .