Lazer 303 ve Pil Şarj Etme Sorunu

RelaxTr212

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bugün çinden aldığım 303 lazer denilen lazer geldi.Sabah çok iyiydi akşam oldu bende şarjı azalmıştır diye taktım şarja(kendi şarj makinesi ile).İnternette diyorlarki kırmızı iken şarj ediyor yeşil olunca şarj etmiş demektir diyorlar.Fakat benimki şarj olduktan sonra denedim tam tersine çok az ışık verdi lazer nerdeyse görülmüyor bile tekrar tekrar şarja taktım fakat yok olmuyor ne yapmalıyım bilen varmı ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yardımcı Olabilcek yokmu ?

Hata şarj makinesinde değilmiş bugün başka bir pil aldım denedim sorun lazerde dün yeşil yanıp çok sert yanarken bugün kırmızı hemde nerdeyse görülmüycek kadar az yanıyor sorun pilde yada şarj aletinde değil yani lazer de daha önce yaşayan varmı bunu lütfen yardımcı olursanız iyi olur.

Son düzenleme:

Teo57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu ben de yaşadım. Pili değiştirdim lakin lazer hala kırmızı ve çok az yanıyor. Siz düzeltebildiniz mi ? Aklıma gelen içerisinde bir şeyin yanmış olması ve bundan dolayı yeşil ışık için enerjiyi toplayamıyor ya da aldığımız pillerin amper yetmiyor olabilir.

Sanırım problem pilin amperinde. En az 4200 mah olması gerekiyor. Benim aldığım pil 3000 mah. Internette baktığım da 4200mAh ve 8800mAh piller ile kullanıyor millet. Umarım doğrudur. Yarın gidip alacağım bakalım ?

Son düzenleme: