Laz Vampir Tirakula

ADMİRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fatih Sultan Mehmet'in kan kardeşi Vlad Tepeş "Kazıklı Voyvoda" namı diğer Drakula. Fatih'in emriyle öldürülür ve kellesi İstanbul'a gömülür.
Drakula'nın kellesini kesen Koçoğlu adında yeniçeride Drakula'nın ısırığı nedeniyle ölür. Günümüze gelindiğinde İstanbul da ünlü bir film yıldızı olarak yaşayan Elizabeth'in (Elgiz) yardımcısı Ferdinand (Ferdi) bir antikacıda Drakula'nın başının gömülü olduğu haritayı bulur.
Romanya da ki tarikat Drakula'nın yıllarca korunan gövdesini (Ramar ve Myra) adında iki vampirle İstanbul'a gönderilir.
drakula İstanbul'da dirilir. Aynı anda efsaneye göre Vampir avcısı Koçoğlu da dirilir. Drakula celladı Koçoğlu'nun peşine düşeceğini bildiği ve koruduğu için dikkat çekmeyecek halktan birinin bedenine girme kararı alır. Laz taksici Dursun'un bedenine girer.
Efsane vampir kral hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Lazın bedenine hakimiyette zorluklar yaşamaya başlar. Konuşması bir laz gibi olur. Dursun'nun ruhu zaman zaman bedene hakim olması ve Drakula ile Dursun arasında k, değişim Drakula'nın başına olmadık komik olaylar açar.

İSTANBUL'DA VAMPİR OLMAK KOLAY DEĞİLDİR HELE Kİ KONTROL EDEMEDİĞİN BİR LAZ BEDENİ İÇİNDEYKEN.....

Oyuncular;

Levent Sülün, Seymen Aydın, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Ebru Kaymakçı, Veysel Diker, Tuğba Melis Türk, Serkan Genç, Meral Kaplan, Alay Cihan, Emin Gümüşkaya, Alparslan Özmol, Süleyman Yağcı

[video=youtube;xkZmORFEVEQ]http://www.youtube.com/watch?v=xkZmORFEVEQ&feature=plcp[/video]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ne zaman adam gibi komedi filmi çekicez, merak ediyorum? kemal sunal, şener şen, adile naşit, ertem eğilmez ve daha nicelerinin yetiştiği bu topraklardan neden adam gibi komedi filmi çıkmaz oldu?.. batı özentisi, küfrün bininin bir para olduğu, saçma sapan filmler çekilir oldu. yazık...

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Wilma Elles dışında dikkatimi çeken bişey olmadı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fragman üzerinden hemen önyargıyla yaklaşılmasını pek doğru bulmuyorum. tamam, son 10-15 yılda Türk sineması kredisini neredeyse tamamen tüketti ama en azından değerlendirmesini filmi izledikten sonra yapalım. efsane olarak kabul ettiğimiz kemal sunal filmlerini fragmanlardan değerlendirdiğimizi düşünebiliyor musunuz? :P

fragmandan dalga geçtiğimiz filmleri yarın öbür gün denk gelip izlediğimizde ve çok beğendiğimizde de gururumuza yediremiyoruz bu sefer. misal ben bu durumu Kolpaçino filminde yaşadım.

Gün, "Türk sinemasını karalama furyası"ndan kurtulup bir şansa daha verme günüdür :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Hoş ve komik bir filme benziyor :D

Fikirterzisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fragmandan ön yargı çıkarım yanlışlamasını bir kenara bırakalım da konuya bakalım. Eğer başlayan olan ve biten ortaokulda Türkçe sınavlarında yazdığımız kompozisyonlardan öteye geçemeyen, filmden çıktığınızda "Eee ben ne öğrendim? Aklımda kalan ne var?" sorusunu sorduğunuzda hiçbir cevap alamayacağınız günümüzde maalesef ki yüzlerce örneği bulunan gereksiz Türk filmlerinden.

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
son kısmı cok komık caycı hüseyin bi harika ya :D ne diyosun lan g.. :D aa bi de diş gösteriyo g.. bak :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yalnız yanlış zamanda gösterime giriyor ya :D

boccagigante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diğer sitelerdeki yorumları okuyarak önce gitmiyim çok kötü galiba dedim sonra kendi kendime dedim ki ne zaman yurdum insanı bi filmi kötülese çok iyi çıkıyo o film..keza filme gittim ve izledim ve cidden fazlaca keyif aldım...filmin konusu osu busu değil karadeniz insanının samimiyetle yaptığı espriler ve yine ince laf sokmaları ile bence son dönemdeki diğer türk filmleri kadar güzel bi film..kemal sunal adile naşit diyosunuz...siz türk sinemasının altın döneminden bahsediyosunuz :)

bi de hobbitle filmi kıyaslayanlar var :D laaaaan laaaaan diyesim geliyo :D

kısacası izlenilebilir güzel bi film olmuş bence...tabi ki bi kemal sunal adile naşit filmiyle kıyaslamam ama son dönem önümüze sunulan karadeniz temalı filmlerin yeni ve güzel bi devamı...

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Türk filmi dedin mi ya komedidir ya dramdır yada korkudur bu üçünden dışarı çıkan çok nadir oldu :) bu üçünüde iyi yapamıyorlar. cem yılmaz dışında tabi (bana göre) dramlarda akşamüstü hava yağmurlu ve kara bulutlu olur insanın içine bi sıkıntı düşer o tatda korkuya değinmeye gerek yok :D