Laser ve optik mouse arasinda ne kadar fark var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan #quess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

#quess

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Selamlar. Cooler Master MasterKeys (mouse olmayan modeli) alma karari aldim. Bir de mouse almam gerekecek. Trust marka bir mouse 2 yil once mediamarkta kullandim cok hosuma gitti. Klavyenin yanina birde o mouseden alacagım fakat 2 modeli var biri laser biri optik. Profesyonel olarak Zula oyuncusuyum hangisini almalıyım.
Ha bunlar kötü der iseniz MasterKeys mouse olan modeli alsam onun icindeki mouse nasıldır?

Laser: Trust GXT 158 Laser Oyuncu Mouse 20324 Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Optik: Trust GXT 148 Optik Oyuncu Mouse 21197 Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Mouse olmayan MasterKeys Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA

Mouse olan masterkeys: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA

---- Mesajlar birleştirildi ----

@BestLegend

Son düzenleme:

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
dostum bunların tarama şekli farklıdır ve laserin arkasında ışık yok diye biliyorum

#quess

Asistan
Reaksiyon puanı
24
dostum bunların tarama şekli farklıdır ve laserin arkasında ışık yok diye biliyorum
Hangisini almam lazım. Tepkime süresi vb hangisinde daha iyi. Prof. bir oyuncuyum bunlarda onemli benim icin

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Hangisini almam lazım. Tepkime süresi vb hangisinde daha iyi. Prof. bir oyuncuyum bunlarda onemli benim icin
dostum lazer mousepad de güzel çalışır yani moba ve fps oyunu için önerim hasas sensörü vardır tepkime süresi olarakda güzel mousedir

#quess

Asistan
Reaksiyon puanı
24
COZULDU!