Laptopun Mausu Bazen çalışıp Bazen çalışmıyor.

temenos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Laptopun bir çalışıp bir çalışmıyor.Hoparlörden çalışma durumunda durumunda dın diye ses geliyor. Bu sorun yeni başladı. Sebebini bilen varmı acaba.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o şey ya realtekte mikrofon desteği diye bi şey var onu arttırınca oluyor kaparsan geçebilir.

Ayrıca manyetik bir alan varsa hopörler etkileşim yapabilir.

---------- saat 23:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:55 eklenmişti ----------

ayrıca konu başlığında mouse çalışmıyor demişşin bende toshiba vardı bazen takılma yapıyordu sorun meğersen yazılımsalmış ouch pad driverını sildim.Sorunsuz şuan.Senin kide büyük ihtimal yazılımsaldır.

temenos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamam bir deneyeyim inşallah işe yarar.

---------- saat 02:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:46 eklenmişti ----------

Bu yazılımı benim bilgisayarda bulamadım. Acaba başka bir sorun mu var. Sistem geri yükleme yaptım sorun yine devam ediyor. Galiba bizim ufaklık mausu bozdu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Son zamanlarda yüklenen bir takım programların etkisi olabilir mi yani şunu tespit edin şunu yüklemeden önce çalışıyordu artık çalışmıyor var mı böyle bir durum?

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
touch pad mi bozuk yoksa mousunuz mu

Mesela toshibalarda alps drivers olarak geçiyor.Gnelde touch padlare özel hareketler eklemek için kullanılan yazılımlar genelde sorun çıkartır.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Laptopun bir çalışıp bir çalışmıyor.Hoparlörden çalışma durumunda durumunda dın diye ses geliyor. Bu sorun yeni başladı. Sebebini bilen varmı acaba.

aynı sıkıntı son 3 gündür bendede olmaya başladı.
logitech-v450-nano.jpg

Mouse modelim bu.

Yalnız büyük ihtimal Touchpad driverından kaynaklanıyor arkadaşların dediği gibi.
Acer Aspire 5920G dizüstü bilgisayarımda win7 işletim sisteminde sağ paneldeki dokunmatik medya tuşları çalışmıyor. 4-5 farklı driver denedim olmadı artık pes ettim. Çok yüksek ihtimalle ondan ki touchpad imde çalışmıyor şuan :lol:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Aynı mouse bende de var ama sorun yok hayret.:D

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
baska bir bilgisayarda deneyin devam ediyorsa mousunuz usb si bozulmustur.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kablosuz mousunuz bozuksa pili bitmek üzere olabilir.Gnelede pili bitçekleri zaman donma yaparak bitiyolar

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Durasell 10 kata kadar dayanıklı =D=D=D=D=D=D

bakalım ne olcak =D Mouse ta sorun yok yav. Bu aralar PC sapıttı =D

temenos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En sonunda laptopu servise gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak.