Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Toshiba laptopum var.İşletim sistemim vista.Dün bilgisayarı kapat dediğimde bilgisayarı yeniden başlattı bir kaç kez.Bunun nedeni ne olabilir?:helpsmilie:
vista ve xp format yönüyle çok farklı. Xp de o kadar alışılmıştır ki en küçük sorunun bile çözümü olarak format görülüyor.
Soruna gelince sorunun olmadığı en son tarihe geri yükleme yap derim sistem geri yüklemen açıksa tabi. Açık değilse vista dvd ni takıp onarmanı öneririm.
toshıba bilgisayar aldım aldıgım gün sorun yaşadım bilgisayar kapanmıyor kapanıyor diyor ama donuyor ertesi günü aldıgım yere gittim . orada bir sorun olmadı kapandı.eve geldim açtım kapadım kapanmıyor . sorun ne ola bilir sizce arkadaşlar