Laptopum kapanmıyor!

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim Toshiba laptopum var.İşletim sistemim vista.Dün bilgisayarı kapat dediğimde bilgisayarı yeniden başlattı bir kaç kez.Bunun nedeni ne olabilir?:helpsmilie:

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
galiba sistem dosyaların zarar görmüş.
format at.çünkü aynı sorun ben XP kullanırken vardı ancak format atarak çözebilmiştim :D

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vista kullanırken bende arada bir olurdu güncelleme yaptıktan sonra geçiyordu.
bence güncelle.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
galiba sistem dosyaların zarar görmüş.
format at.çünkü aynı sorun ben XP kullanırken vardı ancak format atarak çözebilmiştim :D

vista ve xp format yönüyle çok farklı. Xp de o kadar alışılmıştır ki en küçük sorunun bile çözümü olarak format görülüyor.

Soruna gelince sorunun olmadığı en son tarihe geri yükleme yap derim sistem geri yüklemen açıksa tabi. Açık değilse vista dvd ni takıp onarmanı öneririm.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Wındows 7'ye geç rahat et kardeş.:D

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kendiliğinden ben hiçbir şey yapmadan düzeldi.ancak virüs taraması yaptırdım ve winwizard.dll diye bir şeyde trojen çıktı.bunun bir önemi var mıdır?

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Sildiyse bir öenmi kalmamıştır. Virüs programını ve windows'unu her zaman güncel tut.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Silmedi antivirüs karantinada duruyor.Antivirüs proramım avira antivir personal.Düzelt diyince de aynı kalıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
toshıba bilgisayar aldım aldıgım gün sorun yaşadım bilgisayar kapanmıyor kapanıyor diyor ama donuyor ertesi günü aldıgım yere gittim . orada bir sorun olmadı kapandı.eve geldim açtım kapadım kapanmıyor . sorun ne ola bilir sizce arkadaşlar