Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapanan laptoplar yüzünden deliye dönen sayısız kullanıcı yorumu okuduk fakat böylesini ilk kez duydum... nasıl bir virüsse o virüs, bizim arkadaşa da ondan bulaştırabilir miyiz
EDIT: ComboFix ile bir taratın bakalım ne var ne yoksa temizlesin cihazı... Yalnız dikkat edin kaçak program kullanıyorsanız onları da affetmez... ComboFix olmaz başka öneri yok mu derseniz, Emsisoft Anti Malware i öneriyorum...
Usb den takılı aygıt olduğu zamanda kapanmıyodu bende eskiden. Tekrarlarsa onlarıda kontrol et derim. Fakat virüste olabilir. Her antivirüs programı hepsini yakalayacak diye bir şey de yok zaten
Temiz bir işletim sistemi yüklemelisiniz. Starter yerine Home Basic tercih edilebilir. Starter da arka plana resim bile koyamıyorsun, telefonlarda bile olan özelliği işletim sisteminden kaldırmışlar, çok madahmış gibi
Şuda olabilir benim de başıma gelmişti. Eğer 32 bit'li pc'ye 64 bit yüklersen ya da terside olabilir, bazan laptoplar bu hatayı verebiliyor. Ya da eğer fanında aşırı ısınma oluyosa , ki benim bundan kaynaklanıyordu, laptopun kapanmasına mani olabilir. Ya da zaten arkadaşlarında ifade ettiği gibi muhtemelen yüklü bir programdan kaynaklanıyordur. Mesela 32 bit işletim sistemine 64 bit mysql yüklediğimde benim laptopum kapnamıyor