Laptopum göçtü yarıdm lütfen

bayrampasa49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acer aspire 5584 bilgisayarım çalışır durumdayken aniden dondu.bende power tuşuna basılı tutarak kapattım ve bir dahada ekran gelmedi.power tuşuna bastığımda ekran arka ışığı dışında hiç bir şey gelmiyor.herhangi bir ikaz sesi vermiyor.hdd ve dvdrom çalışıyor.biraz bekledikten sonra tekrar power tuşunu basılı tutup kapatabiliyorum buda tahminimce windowsun açıldığı anlamına geliyor.

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim makinada aynı sorun var derdi ne anlamadım

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Harici ekran çıkışı muhtemelen vardır, farklı bir monitör bağlayın ve sorun ekran damı değil mi görün ona göre yazarsanız devamında yardımcı olmaya çalışayım.

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir süre bekle (15-20 dk.) tekrar açmayı dene. Açılmazsa eğer bilgisayarınla verilen kurtarma CD'sini tak ve onar ile devam et. Olmuyorsa yine format atmayı dene, tepki vermiyorsa servisini aramalısın.

30 dk kadar bekledim bişe olmadı ekran kapkara hdd cd ler fanlar çalışıyor ekranda tık yok

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Alt GR+ Shift + delete tuşuna bas .. bendede olmuştu .onu denedim oldu orada görev ekranı geliyor.eğer registry den birşey değiştirdiysen onu eski haline döndür.ama öyle diilse yapıcak bişey yok sistem geri yüklemeyi dene derim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Alt GR+ Shift + delete tuşuna bas .. bendede olmuştu .onu denedim oldu orada görev ekranı geliyor.eğer registry den birşey değiştirdiysen onu eski haline döndür.ama öyle diilse yapıcak bişey yok sistem geri yüklemeyi dene derim.
arkadaş cihaz hiç çalışmıyor diyor ne registeri :D sorun donanımsal gibi garantisi varsa hiç uğraşma gönder :closedeyes:

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
işletim sistemi dvd'niz varsa sistem recovery yapabilrsiniz. tabi sorun bu kadar küçükse

bios ekranı dahi gelmiosa sorun anakarttadır muhtemelen

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
acer aspire 5584 bilgisayarım çalışır durumdayken aniden dondu.bende power tuşuna basılı tutarak kapattım ve bir dahada ekran gelmedi.power tuşuna bastığımda ekran arka ışığı dışında hiç bir şey gelmiyor.herhangi bir ikaz sesi vermiyor.hdd ve dvdrom çalışıyor.biraz bekledikten sonra tekrar power tuşunu basılı tutup kapatabiliyorum buda tahminimce windowsun açıldığı anlamına geliyor.

Eski laptopumda da aynısı olmuşu. Servise gönderdim. Ekran kartı yanmış, o da bütünleşikti anakartın üzerine, dolayısıyla anakart değişmesi gerekiyomuş. 600 lira istediler garanti bittiği için. İnşallah garantisi duruyodur :)

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
arkadaş cihaz hiç çalışmıyor diyor ne registeri :D sorun donanımsal gibi garantisi varsa hiç uğraşma gönder :closedeyes:
arka ışık yanıyor pc calısıyor diyor... bende de olmuştu...deneyim..

bayrampasa49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski laptopumda da aynısı olmuşu. Servise gönderdim. Ekran kartı yanmış, o da bütünleşikti anakartın üzerine, dolayısıyla anakart değişmesi gerekiyomuş. 600 lira istediler garanti bittiği için. İnşallah garantisi duruyodur :)
ekran kartım bütünleşik.600tl çok fazla değilmi.sıfır anakart alsam bile o kadar tutmaz.tabi sıfır anakart bulmam herhalde imkansız gibi değil mi?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ekran karti yanmis olabilir ya da anakartta sorun olabilir.
En yakin servise götür derim

bayrampasa49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran karti yanmis olabilir ya da anakartta sorun olabilir.
En yakin servise götür derim

bilgisayarın garantisi bitti ve acerın kendi servisi çok para istiyor.bildiğiniz güvenilir bir servis noktası varsa tavsiyenizle götirebilirim.istanbul tuzlada kalıyorum

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Perpa Ticaret Merkezi A Blok K:11 No:1362 PK:34384 Okmeydani, İstanbul
Telefonla bilgi alabilirsin; 0532 433 2973

bayrampasa49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Perpa Ticaret Merkezi A Blok K:11 No:1362 PK:34384 Okmeydani, İstanbul
Telefonla bilgi alabilirsin; 0532 433 2973
öncelikle teşekkürler
arıza tesbit için ücret alınıyor mu?
150 tl yi geçen bir onarım olursa yaptırmayı düşünmüyorum.sadece sorun tepiti içinden fazla para vermek istemiyorum

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
O kadarini bilmiyorum, bildigim tek sey güvenilir bir firma oldugu
Birde yerinde servis hizmetleri varmis.
Verdigim telefondan bilgi alabilirsin

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ekran kartım bütünleşik.600tl çok fazla değilmi.sıfır anakart alsam bile o kadar tutmaz.tabi sıfır anakart bulmam herhalde imkansız gibi değil mi?

Valla bilemicem. Garantisi bitmişti. Casper'ın Ankara'daki teknik servisine gittik babamla. Öveçlerdeydi sanırım. Anakart değişecek 600 lira demişti adam. Bize de yeni bi laptop almak daha avantajlı geldi...