Laptopum Bugün Donmaya Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusa67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Bayanlar Selamün Aleyküm ilk önce neyse konuya geliyim ben işte neyse metin 2 oynuyodum can sıkıntısına bugün fena donmaya başladı sonra işte video falan izliyim dedim fenaaa donmaya başladı dona dona izledim sonra bilgisayar dondu falan beyaa bi dondu falan harket ederken birden donuyo bilen varsa yardım edebilir mi

Acer Laptop
2,00 GB
32 Bit işlemci Sistemi
İşlemci ADM Athlon(tm) II P320 Dual-Core Procesor 2.10 GHz
WİN 7 ULTİMATE Ama Orjinal DEGİL.
Her hangi bi virüs programı yok.!!!

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyük bir ihtimal ekran kartın çok ısındı ve işlemcini etkiledi. ondan sonra donma yaşamışsındır. ertesi günü herhangi bir problem oldu mu?

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun demek ekran kartı + işlemci +ram demek oluyor donmalar bunların sorun cıkarmasıyla olur eger ki dizüstü pcde harici ekran varsa ekran kartından dır deği harici değilse ram belleğini cıkart temizle tak işlemcinin sıcaklığını kontrol et pek sıcaklığı etkilemez ama siz yine kontrol edin egerki normal socaklık ise bu sefer ekran kartının sıcaklığını kontrol edin zaten oyun oynarken fan sesini duyarsanız bilin ki yük ekran kartına biniyordur o fan hem ekran kartını hemde işlemciyi soğutuyor.durumu gözetleyin halen devam ediyorsa pc altına bir büyük fan yerleştiriniz tekrar kontrol edin durum nasıl halen devam ediyorsa yapacak bişi yok sorun ekran kartından dır işlemci ve ram pek bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum...