Laptoptan oyunları tam ekran oynayamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CR99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CR99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konun yeri burası mı bilmiyorum ama benim bi sorunun var. win7 home basic 64 bt kullanıcısıyım laptoptan bazı oyunlar (most wanted) tam ekran olmuyor sağda ve solda karanlık boşluklar kalıyor kullandığım çözünürlük 1366*768 oyundaki en yuksek çözünürlük 1024*768 var bunu nasıl duzeltıcem çok sınır bozucu bı durum. ekran kartım nwıdıa gt540m yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bak kardeşim ilk önce çözünürlüğü 1024x768 yap(bilgisayarın). Sonra gir Nvidia kontrol panale orada araştır biraz ekran özellikleri v.b birşey de tam ekran seçeneği gibi birşey seçersen düşük 1024x768 çözünürlükteki oyunları tam ekran oynayabilirsin.(ati kullandığım için bende böyle). Ama ilk önce 1024x768 çözünürlük yapıp daha sonra dediklerimi yap.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
beyler o şekilde oynayamayın.
öyle yaparsanız bütün karakterler aşırı şişman gözükür en boy oranı değiştiği için
sen oyunun ismini söyle veya oyunların.
onların widescreen yamaları vardır resmi ya da fan yapımı
onları indirin, bu şekilde o şişmanlama olayı olmaz.

CR99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim sornu çözdüm

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
slm beyler ben laptoptan wolfteam acıorum ama sağda ve solda karanlıklar var ve donuor oyun birden ekran kararıyor yardım edermisiniz lütfen :(:(:(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bendde öle ya wolf olmuyo karanlık oluyor yokmu bilen

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arklar bende wolf oynarken açıldığında kenarlarda siyah boşluklar oluyo ama sağ üstte ayarlardan ekran çözünürlüğünü 1366*768 yapıyorum oyuna girerken 5 sn siyah ekran geliyo ama tam ekran oynanabiliyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bnde leptop kullanıoyorum bnde wolfteam hastasıyım aslında cözüm ü cok basit wolfteam da oyuna girdiğinde ayarlara gir ordan ekran kartı özelliği unuttum boyutunu snde hepsini dene donmasıda sanırım grafiklerini cok arttırmışsındır birazz azalt onu sorun kalırsa bu durumu joygame wolfteam forum a bu sorunu yaz kısa zamanda sorununa cözüm bulurlar ama sn bunu bi dene olur bnce
işte sitesi joygamenin http://www.joygame.com/Forum/Forum.aspx?f=50

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aga Beende Sony Vaio Var Ekran Ati 32 Bit Oyunlarda Sağda Ve Solda KAranlık Oluyor Nasıl Yaacam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler nasıl kenarları karartıcam onu bilmiyorum bende wolfteam oynuyorum kenarları kararık olunca daha iyi oluyo yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim wolfteam da kenarla sağdan soldan karanlık var bütün ayarları denedim grafiklerden, ama olmuyor ne yapıcam lütfen yardım edin acilen.