alikurnaaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar fotoğraftaki gibi laptopumda NVIDIA sürücüsünü kuramıyorum. Sebebi nedir veya nasıl çözerim? Windows 10 Pro orijinal.
Eski bir sürüm buldum yükledim sorun yine devam ediyor ve NVIDIA denetim programını açarken bilgisayar NVIDIA kullanan ekran yok diyor. Diğer programı ise yani Experience o da güncelleme var diyor fakat indirirken sunucuya bağlanılamıyor diyor.sisteminiz o sürümü desteklemiyor düzeltilmez yani başka sürüm deneyin
ekran yok hatası için önce sanırım experinceyi indirmek gerek tam uyumlu sürümü buldunuza eminseniz onu indirin emin deilseniz diğer sürümleri deneyinEski bir sürüm buldum yükledim sorun yine devam ediyor ve NVIDIA denetim programını açarken bilgisayar NVIDIA kullanan ekran yok diyor. Diğer programı ise yani Experience o da güncelleme var diyor fakat indirirken sunucuya bağlanılamıyor diyor
2019 veya 2017 ye ait bir sürüm dü ve o yıllarda düzgün çalışıyordu bilgisayarım. Otomatik olarak bulmasını sağlayabilir miyiz peki. Windows Update'de bulamıyor.ekran yok hatası için önce sanırım experinceyi indirmek gerek tam uyumlu sürümü buldunuza eminseniz onu indirin emin deilseniz diğer sürümleri deneyin
dur bi sizin ekran kartının uyumlu sürümüne bakam bulabilirsem yazarım2019 veya 2017 ye ait bir sürüm dü ve o yıllarda düzgün çalışıyordu bilgisayarım. Otomatik olarak bulmasını sağlayabilir miyiz peki. Windows Update'de bulamıyor.
Advanced Driver Search official NVIDIA drivers bu siteden ekran kartını fala seçip indir de bunuda başka bir forum buldum belki işe yarar2019 veya 2017 ye ait bir sürüm dü ve o yıllarda düzgün çalışıyordu bilgisayarım. Otomatik olarak bulmasını sağlayabilir miyiz peki. Windows Update'de bulamıyor.
şimdi o şekilde deniyorum DDU diye bir program la da nvidia driverlerini sil dedim şimdi kuruyorum.ekran yok hatani sının ss ini atsananıa
Mesaj otomatik birleştirildi:
dur bi sizin ekran kartının uyumlu sürümüne bakam bulabilirsem yazarım
Advanced Driver Search official NVIDIA drivers bu siteden ekran kartını fala seçip indir de bunuda başka bir forum buldum belki işe yarar
sürücü tipi kısmında reconmed cerfitedi seç
Bunu indirip kurun:Arkadaşlar fotoğraftaki gibi laptopumda NVIDIA sürücüsünü kuramıyorum. Sebebi nedir veya nasıl çözerim? Windows 10 Pro orijinal.
bu programda işe yaramıyorBunu indirip kurun:
![]()
GeForce Game Ready Sürücüsü | 425.31 | Windows 10 64-bit | NVIDIA
Indirin Turkish GeForce Game Ready Sürücüsü için Windows 10 64-bit sistemler. Piyasaya sürülmüş 2019.4.11www.nvidia.com.tr