Hayır pek yüksek alan bir PC değil ve go da en düşük ayarlarda ortalama 40 FPS alıyorumalırsın ancak 144 fps alan bir pcmi çünkü hz görecegin fps demek biliyorsun
DC den daha rahat konuşuruz ama sesli konusamamkonu degiştiricem ama fps artırmak için birşeyler yaptınmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger yapmadıysan sana dc veya teamspeak gibi kanllardan yardım edebilirim
hiç sıkıntı deil D3X8N#0548 ekle dc den yazrsın boş oldugumuz zaman hallederziDC den daha rahat konuşuruz ama sesli konusamam
40 FPS ile 144 HZ monitör hiç bir işine yaramaz. Daha 60 HZ alamıyormuşsun zaten. Gereksiz olur yani.Hayır pek yüksek alan bir PC değil ve go da en düşük ayarlarda ortalama 40 FPS alıyorum
Yinede paranı çöpe atmış olursun.zaten ondan dolayı hız ayarı yapıcaz
Tamam ben seni ekleyeyim müsait olduğum zaman yazacağımzaten ondan dolayı hız ayarı yapıcaz
Aynen40 FPS ile 144 HZ monitör hiç bir işine yaramaz. Daha 60 HZ alamıyormuşsun zaten. Gereksiz olur yani.
Hız ayarı yapsan bile ne işe yarayacak ki en fazla 60 fpsye çıkarırsın adamda 144 hz monitör var 144 fps görüntü alamadıktan sonra önemi yokzaten ondan dolayı hız ayarı yapıcaz
Zaten yakında pc toplamayı duşünüyorumYinede paranı çöpe atmış olursun.
O zaman PC alınca al. Zevk almassın yani o monitörden.Zaten yakında pc toplamayı duşünüyorum
ben hız ayarı yapmadan öçnce 100 yaptıktan sonra ise 200-250 bazı maplerde mesela awp lego 2 mapi gib maplerde ise 400 fps e kadar çıkıyorum çok basit aslında eger amd yse amd ayarları eger nvdia sa nvidia denetim masası ayarları ancak intel için çok bişey yapmamaAynen
Hız ayarı yapsan bile ne işe yarayacak ki en fazla 60 fpsye çıkarırsın
PS4 var onu da kullanmak için alacağımO zaman PC alınca al. Zevk almassın yani o monitörden.
Televizyon daha iyi olur.PS4 var onu da kullanmak için alacağım
iyi fikir meselaPS4 var onu da kullanmak için alacağım
Intelben hız ayarı yapmadan öçnce 100 yaptıktan sonra ise 200-250 bazı maplerde mesela awp lego 2 mapi gib maplerde ise 400 fps e kadar çıkıyorum çok basit aslında eger amd yse amd ayarları eger nvdia sa nvidia denetim masası ayarları ancak intel için çok bişey yapmama
iddasına varmısınO kadar arttırman mümkün değil diye düşünüyorum
Ben herhangi birşey iddia etmiyorum bence imkanı olmaz diye düşünüyorumiddasına varmısın
intel için çok fazla bişey yapamam ancak csgo işlemci isteyen ir oyun işlemcini en yüksek performan için ayarlıcam
Televizyon daha iyi olur.
Bence hiç güzel değilTelevizyon daha iyi olur.
memsela öncelikle eger win 10 işletim sistemi ise game bar ayarlarını kesinlikle kapatacagım sonra güç ayarlarından en yüksek performansa ayarla kısmını yapacagım sonra msconfig ile başlatma hizmetlerini açılış hızını ayalıyacagım sonra wiscare 365 ile ramin bellegini silicegim kullanılabilir hafızasını artıracagım sonra ise csgo başlatma kodalrından kaç çekirdekli bir işlemci ise mesela 8 8 çekirdegini kullanmasını ayarlıyacagım sonra başlatmada açılıan uygulamaları kapatacagım ve en son olarak ise ekran kartı ayarı yaoacagımNe ayarı yapacaksın peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak ettim neleri ayarlıyacaksın
sana şöyle diyim her oyun ilk olarak en iyi fps degil en güzel grafikleri göstermeye çalışırHmm yani biraz garip geldide çünkü 100den 250lere çıkarıyorsun 150 fps fark ettireceğini hiç düşünmedim
Beki ben bunun için sana ip vercemmi uzaktan PC yi kontrol etmen içinbirde csgo içinden veya farklı oyun içinden ayar yapıcam