laptopta elektrik sorunu

ayhantozkapar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle merhaba arkadaşlar yeni başlayan bi sorun laptopta oyun açtıgım zaman en fazla 2 dakika sonra fişte omasına rağmen pile elektrik gitmemeye başlıyor gücü pilden tüketiyor ve dogal olarak kapanıyor acaba pilmi sorunlu diye pili cıkarttım oyuna girdim 5 dakka sonra otomatik kapandı bu sorunu sadece oyun actıgım zaman yapıyor ısınmayla ilgili değil cünkü daha ısınmadan yapıyor şöyle birsey var kendi elektrik kablosu bozulmustu idareten baska bi elektrik kablosu kullanıyorum sorun ondanmı acab eger ondansa neden sadece oyun acınca oluyor yardımcı olursanız sevinirim

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle foruma yeni başlamışsın,tanışalım kaynaşalım bölümünde kendini yazmalıydın ilk olarak,bende de öyle olmuştu,ve sonra tabiki forum kuralları,herneyse...sorun için;çok karmaşık anlatmışsın,virgülün önemini anladım,sonra bence sorun bilgisayarda olabilir,her ihtimale karşı kapsamlı virüs taraması-format atma gibi şeyleri yap,ayrıca tuneUp gibi bilgisayar sorunları giderici programlar var..driverleride tekrar yukledın mı?sonrasını bilemedim,servise götür,en iyisi :)

ayhantozkapar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hımm bilmiyodum :)neyse kendimi tanıtırım bi ara driverlerim güncel yeni format attım anlamadım ne yapmam gerekiyor yarın gidip yeni kablo alıcam devam ederse dediğin gibi servis yolda gibi teşekkürler.