Laptopta Açılma Problemi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar loptopta power tuşuna basınca power düğmesinin ışığı yanıyor 3 sn sonra reset atıyor ve bu sürekli bu şekilde devam ediyor yani sürekli 3sn de bir reset atıp duruyor. Bilgisayar ekranı hep siyah hiç bişey gelmiyor ekrana yani cd ile çalıştıramıyoruz bile.

Acer aspire 5520G
amd turion64*2 mobile technology tl-60 (2.0ghz, 2*512kb L2 cache)
Up to 896mb nvidia geforce 8400m G turbo cache (128mb)
3Gb ddr2 ram
vista yüklü

Sorunun ne olduğu hakkında önerisi veya çözüm sunabilecek olanlardan yardım bekliyorum....

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
LAptoba bakmak lazım ama tahmin olarak hard-diski yanmış olabilir

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Batarya yı çıkar fişi çek bir süre bekle sonra bataryayı takıp aç.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bataryayı çıkarıp takmayı denedim olmadı malesef. harddisk yanmışsa böyle mi yapar???

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bataryayi cikar,batarya fisini tak calistir

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet ama sorunun nerden kaynaklandigini bulabiliriz,olmassa zaten power kartinda sorun vardir

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
harddiskte sorun olsa bios açılır ekran gelir.Sorunun elektrikle alakakalı olabilir masaüstü olsa tuş basık kalıyor derdim ama laptop.

Bi fikrim yok ama hdd den değil bence

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
tuşdan olabilir...arkadaş kola dökmüştü tam temizlenemiyor,tuşlar gırç gırç:) ediyordu sonra power tuşu takılı kalmaya başladı,garantisi bittiği ve bilgisayardan iyi anladığı için söküp temizlemişti ki yakalasam benim laptopun fanlara baktırcam:)ama sen servise git bi bence

MrSaltTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yazık ki hepsinin denedim olmadı acer teknik servisini aradım bana dediler ki anakartın kuzey ve guney kutbunda problem olmus olabilir... bu problem nasıl çözülür?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
MrSaltTR benim arkadaşımdır problem onun laptopunda yaşanıyor - bilgisi olan yardın ederse seviniriz...

A_V_C_I

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorunla bende karşılaştım suan zaten onu çözmeye çalıyorum ama hdd alakası yok bence çünkü siyah ekranı bile kaybetmeden ekran kartı bilgilerini göstermeden reset atıyor be bunu fişi cekene kadar devam ediyor :((((

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bataryanı çıkar şarj aletini tak öle çalıştır bakalım

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bilgisarayın tüm güç kaynaklarını kontrol et veya parçaların tam takılmış olduğuna bir bak derim özellikle güç gelen yerlerine çünkü kablolarda en ufak bir genişleme olduğunda elektirik gidip gelebilir ve bu bilgisarayın kendini açıp kapatması demektir.

D

Dalgiciso

SDN Okuru
Bu sorun benim laptop ta mevcut açtığım anda kapanıyor ne yapmam lazım burdan yardimci olursaniz sevinirim