Laptopmu almalıyım yoksa kasamı toplamalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heinz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heinz

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
142
Teknik çizim programları kullanıyorum oyun çok oynamam sizce bir laptopmu yoksa kasamı toplamalıyım. önerdiğiniz cihaz varömdır.
Bütçe 9000-10000 TL

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Kasa toplayanlar için sıkıntı yaratan ekran kartı stok sorunu var ama o bütçe ile güzel bir ekran kartı bulabilirsin bence.Eğer gezen birisiyseniz yani sürekli dışarıda oluyorsanız laptop alabilirsiniz ama eğer fazla dışarı çıkmıyorum diyorsanız kasa alın çünkü kasa laptopa göre daha çok performans verir.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Şimdi bak bunun kararını sen verebilirsin.

Arada oyun oynarım, laptoplar fazla pahalı o paraya daha iyi masaüstü toplarım bilgisayara zaten sadece evde ihtiyacım olur diyorsan masaüstü

Oyun performansı çok önemli değil, laptopa kampüste/işte falan da ihtiyacım olur. Oyunları açsın çok aman aman uçmasa da olur diyorsan laptop

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Hangi programları kullanacaksın,ona göre düşüneyim.

Spywarex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Dostum teknik özellikler fazla kafanı yormaz o fiyat aralığındaki Laptoplarda. Mesele sadece gezip gezmeyeceğin olmamalı, mesela ben odamdan salona, mutfağa sorunsuz bir şekilde taşıyabiliyorum. Ama masaüstü bilgisayarda öyle bir rahatlık yok. Ve önemli bir konu ise parçaların birbirine uyumluluğu, Laptop üreticileri onu senin yerine düşünüp fiyatına göre uyumlu parçalar takıyor zaten. Kişisel önerim Laptop alman. Şimdiden hayırlı olsun.