laptopa ekran kartı takılır mı

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yeterli param olmadığı için eski laptopuma ekran kartı taktırmak istiyorum, bu mümkün müdür, bilgisayarcı halledebilir mi?

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Bahsettiğiniz olay egpu fakat gerek fiyat, gerekse taşınabilirlik açısından çok kötü.

İşlemciniz yeterli seviyede değilse kart darboğaz yapacaktır zaten:(

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bahsettiğiniz olay egpu fakat gerek fiyat, gerekse taşınabilirlik açısından çok kötü.

İşlemciniz yeterli seviyede değilse kart darboğaz yapacaktır zaten:(
imkanım yok taktırmak zorundayım dar boğaz bildiğim kadarıyla bilgisayarın kısa devre yapıp bir daha kullanılamamasıdır , doğru mu biliyorum?

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sana PSU + Ekran kartı gerekir. Çok masraflı olur. Elindeki laptop satıp bu ikisinin parasına yeni bir masaüstü toplaman yararına olur.
5000 tllik bir sistem toplayacak param yok ne önerirsin ya da ucuz oyunlar kaldıran bir bilgisayar önerir misin lütfen oynadıgım veya oynamak istedigim oyunlar cs go rust dead by daylight pubg (olmasa da olur)

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
5000 tllik bir sistem toplayacak param yok ne önerirsin ya da ucuz oyunlar kaldıran bir bilgisayar önerir misin lütfen oynadıgım veya oynamak istedigim oyunlar cs go rust dead by daylight pubg (olmasa da olur)
Laptop ne kadar eder? Eline satınca kaç TL geçer?

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
imkanım yok taktırmak zorundayım dar boğaz bildiğim kadarıyla bilgisayarın kısa devre yapıp bir daha kullanılamamasıdır , doğru mu biliyorum?

EGPU parayı boşa harcamayı seven zengin arkadaşlara göre bir şey:)

Şaka bir yana egpu yerine laptop'u elden çıkarıp bir sistem toplarsanız aynı fiyata çok daha iyi bir sisteminiz olur.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sana PSU + Ekran kartı gerekir. Çok masraflı olur. Elindeki laptop satıp bu ikisinin parasına yeni bir masaüstü toplaman yararına olur.
sistem gereksinimlerim çok mu kötü + geforce 940m ekran kartı 64 bit 8gb ram i5 6200u intel dediğim gibi tek kötü olan ekran kartı 3 yıl önce almıştım 4000 tl civarıydı iş bilgisayarı işte ama ben ekran kartı ekleyerek oyuncu yapmak istiyorum.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
sistem gereksinimlerim çok mu kötü + geforce 940m ekran kartı 64 bit 8gb ram i5 6200u intel dediğim gibi tek kötü olan ekran kartı 3 yıl önce almıştım 4000 tl civarıydı iş bilgisayarı işte ama ben ekran kartı ekleyerek oyuncu yapmak istiyorum.

Alacağınız kart o işlemciyle darboğaz yapacağı için iyi bir performans alamazsınız.

Bilgisayarı elden çıkarıp üzerine ekleme yaparsanız iyi bir masaüstü toplanabilir.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar sistem gereksinimlerim çok mu kötü lütfen cevap verin benim için çok önemli bir konu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağınız kart o işlemciyle darboğaz yapacağı için iyi bir performans alamazsınız.

Bilgisayarı elden çıkarıp üzerine ekleme yaparsanız iyi bir masaüstü toplanabilir.
satarsam peki nereden satabilirim, kaç tlye satıp iyi bir bilgisayar toplarım bana sistem toplasan olur mu? lütfen

gujuvala

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Sistemin o kadar kötü değil ortalamanın bir tık altında sadece

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sistemin o kadar kötü değil ortalamanın bir tık altında sadece
e işte bi tık altında bana fayda etmiyor oyun oynayamıyorum guncellemelerle cs oynayamaz oldu anı droplar sise girince fps dususlerı bı tek 60 fps de mirage oynayabiliyorum sadece bana bilgisayar toplar mısın laptopumu satsam kaç tl eder nereden satarım lutfen cevap verebilir misiniz

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
arkadaşlar sistem gereksinimlerim çok mu kötü lütfen cevap verin benim için çok önemli bir konu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

satarsam peki nereden satabilirim, kaç tlye satıp iyi bir bilgisayar toplarım bana sistem toplasan olur mu? lütfen

2800-3000tl civarı eder. Altına satmayın. Siz ne kadar ekleyebilirsiniz?

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
2800-3000tl civarı eder. Altına satmayın. Siz ne kadar ekleyebilirsiniz?
bilmiyorum en fazla 3000 e satarsak 3500 olur 4000tl de olur nereden satacağımı da söyleyebilir misiniz lütfen bir de ne önerirsiniz hangi bilgisayarı

Son düzenleme:

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
bilmiyorum en fazla 3000 e satarsak 3500 olur herhalde nereden satacağımı da söyleyebilir misiniz lütfen bir de ne önerirsiniz

Bu sistemi öneririm:
IMG_20200521_224509.jpg

Monitör:

İşlemci kendi içinde dahili gpu'su vega 8 ile çoğu oyunu rahat oynatacaktır. İleride ekran kartı takarsanız en üst seviye oyunları da oynayabilirsiniz.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu sistemi öneririm:
Ekli dosyayı görüntüle 100256

Monitör:

İşlemci kendi içinde dahili gpu'su vega 8 ile çoğu oyunu rahat oynatacaktır. İleride ekran kartı takarsanız en üst seviye oyunları da oynayabilirsiniz.
monitör var hocam hertze ihtiyacım yok onu sisteme ekleyip 4000 tllik bir bilgisayar toplar mısın 3500 4000 arası sana zahmet

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
monitör var hocam hertze ihtiyacım yok onu sisteme ekleyip 4000 tllik bir bilgisayar toplar mısın 3500 4000 arası sana zahmet

HDD'yi çıkarıp 480gb ssd ekleyerek bu sistemi öneririm. Şuan piyasadaki her oyunu rahatlıkla oynatır. +300tl'ye fazlasıyla değecektir.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
HDD'yi çıkarıp 480gb ssd ekleyerek bu sistemi öneririm. Şuan piyasadaki her oyunu rahatlıkla oynatır. +300tl'ye fazlasıyla değecektir.

çok teşekkür ederim istedigim 1650 superdi ama toplayamam diyordum çok sağol kardeşim adamsın sen buradakiler geri dönüş yapmadı sen yaptın sağol son olarak çok rahatsız ettim bildigin ya da söyledigim oyunlarda tahminen hangi ayarlarda oynarım kaç fps alırım VE CEVAP VERMEDİN NEREDE SATABİLİRİM :D

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
çok teşekkür ederim istedigim 1650 superdi ama toplayamam diyordum çok sağol kardeşim adamsın sen buradakiler geri dönüş yapmadı sen yaptın sağol son olarak çok rahatsız ettim bildigin ya da söyledigim oyunlarda tahminen hangi ayarlarda oynarım kaç fps alırım VE CEVAP VERMEDİN NEREDE SATABİLİRİM :D

Rica ederim.

FPS konusunda fazlasıyla tatmin edicektir. Bu video yardımcı olacaktır:

Sahibindende ilana koyabilirsiniz. Letgo da olabilir fakat orası ölücülerle dolu.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Rica ederim.

FPS konusunda fazlasıyla tatmin edicektir. Bu video yardımcı olacaktır:

Sahibindende ilana koyabilirsiniz. Letgo da olabilir fakat orası ölücülerle dolu.
kardeşim kusura bakma çok soru sordugumdan bu son falan diyorum ama 1 kez bilgisayar alacagım ve son bır bılgı ıstıyorum senden anlayışla karşılayacağını düşünüyorum kasa ısınır mı laptoplar gibi bu benim laptop ısınınca şarzda bile hayvan gibi fps drop yiyor donmalar falan anlamışsındır beni bu gerçekten sondu anlayışın için sağol :) ısınırsa ne yapılacağını yazarsan iyi olur ısınmazsa ISINMAZ yazarsan iyi olur senin için de

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
kardeşim kusura bakma çok soru sordugumdan bu son falan diyorum ama 1 kez bilgisayar alacagım ve son bır bılgı ıstıyorum senden anlayışla karşılayacağını düşünüyorum kasa ısınır mı laptoplar gibi bu benim laptop ısınınca şarzda bile hayvan gibi fps drop yiyor donmalar falan anlamışsındır beni bu gerçekten sondu anlayışın için sağol :)

Hem kasanın kendi fanları bulunuyor, hem de işlemci, ekran kartı gibi donanımların. Kasa hem bu artılar hem de daha geniş alandan dolayı laptop'a karşı gayet serin.

Rica ederim:)

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hem kasanın kendi fanları bulunuyor, hem de işlemci, ekran kartı gibi donanımların. Kasa hem bu artılar hem de daha geniş alandan dolayı laptop'a karşı gayet serin.

Rica ederim:)
Merhaba Hocam bilgisayarı satacağım ama sahibinden de 200 bin ilan var sence benimki satılır mı bir de ne yazayım buna oyuncu bilgisayarı denmez sen hakim birisin ne diyeyim ve hızlı satılacak bir yer var mı yoksa hiç de satılmaya bilir mi 3000 e satabilirsem o dediğin bilgisayarı alacağım fikrin nedir

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Merhaba Hocam bilgisayarı satacağım ama sahibinden de 200 bin ilan var sence benimki satılır mı bir de ne yazayım buna oyuncu bilgisayarı denmez sen hakim birisin ne diyeyim ve hızlı satılacak bir yer var mı yoksa hiç de satılmaya bilir mi 3000 e satabilirsem o dediğin bilgisayarı alacağım fikrin nedir

Bilgisayarcı vb yerler çok ölücü. İyi bir fiyata satacaksanız sahibindene koyun derim.

Fakat yine de çevredeki bilgisayarcılardan fiyat alabilirsiniz. Hazırlıklı gidin ama:) Bilinçsiz tüketiciyi kazıklamaya yönelik davranıyorlar.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayarcı vb yerler çok ölücü. İyi bir fiyata satacaksanız sahibindene koyun derim.

Fakat yine de çevredeki bilgisayarcılardan fiyat alabilirsiniz. Hazırlıklı gidin ama:) Bilinçsiz tüketiciyi kazıklamaya yönelik davranıyorlar.
hazırlıklı derken şey gibi mi şimdi babamla gideriz bu bilgisayar bu para etmez falan gibi mi diyorsun biraz daha açabilir misin lütfen bilgisayarcılara kaça satabiliriz yine 3bine mi

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
hazırlıklı derken şey gibi mi şimdi babamla gideriz bu bilgisayar bu para etmez falan gibi mi diyorsun biraz daha açabilir misin lütfen bilgisayarcılara kaça satabiliriz yine 3bine mi

Adamlar genelde maksimum kâr elde etmek için senin bilgisayarının fiyatını düşürüp en uygun fiyata almaya çalışır. Konu hakkında gayet bilgili olduğunu gösterirsen adam böyle bir şeye yeltenmez. 2700 civarı derse yine verilebilir ama altına inmeyin.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Adamlar genelde maksimum kâr elde etmek için senin bilgisayarının fiyatını düşürüp en uygun fiyata almaya çalışır. Konu hakkında gayet bilgili olduğunu gösterirsen adam böyle bir şeye yeltenmez. 2700 civarı derse yine verilebilir ama altına inmeyin.
senin kadar bilgili değilim adama ne diyebilirim bana tiyo versene az gittim diyelim ne diyecem :D

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
senin kadar bilgili değilim adama ne diyebilirim bana tiyo versene az gittim diyelim ne diyecem :D

Bu cihazın emsallerinin çok daha pahalı olduğunu, bu fiyatlarda harici ekran kartlı laptopların olmadığını söyleyin. Bu tarz bir cihazı sıfır almaya çalışsa alamayacağını söyleyin:)

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sa
Bu cihazın emsallerinin çok daha pahalı olduğunu, bu fiyatlarda harici ekran kartlı laptopların olmadığını söyleyin. Bu tarz bir cihazı sıfır almaya çalışsa alamayacağını söyleyin:)
sahibindene de yazayim bunu :D peki hiç alınmaya da biliri mi yoksa biri kesin alır mı peki cevap vermedin ne yazayım açıklamaya sahibindene oyuncu bilgisayarı yazamam iş bilgisayarı mı bana bunu sattıracak bi açıklama lazım herkes aynı şeyleri yazıyor bunun hakkında düşüncen var mı acaba