imkanım yok taktırmak zorundayım dar boğaz bildiğim kadarıyla bilgisayarın kısa devre yapıp bir daha kullanılamamasıdır , doğru mu biliyorum?Bahsettiğiniz olay egpu fakat gerek fiyat, gerekse taşınabilirlik açısından çok kötü.
İşlemciniz yeterli seviyede değilse kart darboğaz yapacaktır zaten![]()
5000 tllik bir sistem toplayacak param yok ne önerirsin ya da ucuz oyunlar kaldıran bir bilgisayar önerir misin lütfen oynadıgım veya oynamak istedigim oyunlar cs go rust dead by daylight pubg (olmasa da olur)Sana PSU + Ekran kartı gerekir. Çok masraflı olur. Elindeki laptop satıp bu ikisinin parasına yeni bir masaüstü toplaman yararına olur.
Laptop ne kadar eder? Eline satınca kaç TL geçer?5000 tllik bir sistem toplayacak param yok ne önerirsin ya da ucuz oyunlar kaldıran bir bilgisayar önerir misin lütfen oynadıgım veya oynamak istedigim oyunlar cs go rust dead by daylight pubg (olmasa da olur)
imkanım yok taktırmak zorundayım dar boğaz bildiğim kadarıyla bilgisayarın kısa devre yapıp bir daha kullanılamamasıdır , doğru mu biliyorum?
sistem gereksinimlerim çok mu kötü + geforce 940m ekran kartı 64 bit 8gb ram i5 6200u intel dediğim gibi tek kötü olan ekran kartı 3 yıl önce almıştım 4000 tl civarıydı iş bilgisayarı işte ama ben ekran kartı ekleyerek oyuncu yapmak istiyorum.Sana PSU + Ekran kartı gerekir. Çok masraflı olur. Elindeki laptop satıp bu ikisinin parasına yeni bir masaüstü toplaman yararına olur.
sistem gereksinimlerim çok mu kötü + geforce 940m ekran kartı 64 bit 8gb ram i5 6200u intel dediğim gibi tek kötü olan ekran kartı 3 yıl önce almıştım 4000 tl civarıydı iş bilgisayarı işte ama ben ekran kartı ekleyerek oyuncu yapmak istiyorum.
satarsam peki nereden satabilirim, kaç tlye satıp iyi bir bilgisayar toplarım bana sistem toplasan olur mu? lütfenAlacağınız kart o işlemciyle darboğaz yapacağı için iyi bir performans alamazsınız.
Bilgisayarı elden çıkarıp üzerine ekleme yaparsanız iyi bir masaüstü toplanabilir.
Darboğaz bir donanımın diğerine düşük kalmasıdır. Kısa devre ile alakası yok.imkanım yok taktırmak zorundayım dar boğaz bildiğim kadarıyla bilgisayarın kısa devre yapıp bir daha kullanılamamasıdır , doğru mu biliyorum?
e işte bi tık altında bana fayda etmiyor oyun oynayamıyorum guncellemelerle cs oynayamaz oldu anı droplar sise girince fps dususlerı bı tek 60 fps de mirage oynayabiliyorum sadece bana bilgisayar toplar mısın laptopumu satsam kaç tl eder nereden satarım lutfen cevap verebilir misinizSistemin o kadar kötü değil ortalamanın bir tık altında sadece
arkadaşlar sistem gereksinimlerim çok mu kötü lütfen cevap verin benim için çok önemli bir konu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
satarsam peki nereden satabilirim, kaç tlye satıp iyi bir bilgisayar toplarım bana sistem toplasan olur mu? lütfen
bilmiyorum en fazla 3000 e satarsak 3500 olur 4000tl de olur nereden satacağımı da söyleyebilir misiniz lütfen bir de ne önerirsiniz hangi bilgisayarı2800-3000tl civarı eder. Altına satmayın. Siz ne kadar ekleyebilirsiniz?
bilmiyorum en fazla 3000 e satarsak 3500 olur herhalde nereden satacağımı da söyleyebilir misiniz lütfen bir de ne önerirsiniz
monitör var hocam hertze ihtiyacım yok onu sisteme ekleyip 4000 tllik bir bilgisayar toplar mısın 3500 4000 arası sana zahmetBu sistemi öneririm:
Ekli dosyayı görüntüle 100256
Monitör:
LG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 22MK400H-B 1ms 75Hz Vga Hdmi 1920x1080 21.5'' Gaming Monitör Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İşlemci kendi içinde dahili gpu'su vega 8 ile çoğu oyunu rahat oynatacaktır. İleride ekran kartı takarsanız en üst seviye oyunları da oynayabilirsiniz.
monitör var hocam hertze ihtiyacım yok onu sisteme ekleyip 4000 tllik bir bilgisayar toplar mısın 3500 4000 arası sana zahmet
çok teşekkür ederim istedigim 1650 superdi ama toplayamam diyordum çok sağol kardeşim adamsın sen buradakiler geri dönüş yapmadı sen yaptın sağol son olarak çok rahatsız ettim bildigin ya da söyledigim oyunlarda tahminen hangi ayarlarda oynarım kaç fps alırım VE CEVAP VERMEDİN NEREDE SATABİLİRİMHDD'yi çıkarıp 480gb ssd ekleyerek bu sistemi öneririm. Şuan piyasadaki her oyunu rahatlıkla oynatır. +300tl'ye fazlasıyla değecektir.
![]()
Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
12 Taksit Fırsatıyla Sadece Teknobiyotik.com'dawww.teknobiyotik.com
çok teşekkür ederim istedigim 1650 superdi ama toplayamam diyordum çok sağol kardeşim adamsın sen buradakiler geri dönüş yapmadı sen yaptın sağol son olarak çok rahatsız ettim bildigin ya da söyledigim oyunlarda tahminen hangi ayarlarda oynarım kaç fps alırım VE CEVAP VERMEDİN NEREDE SATABİLİRİM![]()
kardeşim kusura bakma çok soru sordugumdan bu son falan diyorum ama 1 kez bilgisayar alacagım ve son bır bılgı ıstıyorum senden anlayışla karşılayacağını düşünüyorum kasa ısınır mı laptoplar gibi bu benim laptop ısınınca şarzda bile hayvan gibi fps drop yiyor donmalar falan anlamışsındır beni bu gerçekten sondu anlayışın için sağolRica ederim.
FPS konusunda fazlasıyla tatmin edicektir. Bu video yardımcı olacaktır:
Sahibindende ilana koyabilirsiniz. Letgo da olabilir fakat orası ölücülerle dolu.
kardeşim kusura bakma çok soru sordugumdan bu son falan diyorum ama 1 kez bilgisayar alacagım ve son bır bılgı ıstıyorum senden anlayışla karşılayacağını düşünüyorum kasa ısınır mı laptoplar gibi bu benim laptop ısınınca şarzda bile hayvan gibi fps drop yiyor donmalar falan anlamışsındır beni bu gerçekten sondu anlayışın için sağol![]()
Merhaba Hocam bilgisayarı satacağım ama sahibinden de 200 bin ilan var sence benimki satılır mı bir de ne yazayım buna oyuncu bilgisayarı denmez sen hakim birisin ne diyeyim ve hızlı satılacak bir yer var mı yoksa hiç de satılmaya bilir mi 3000 e satabilirsem o dediğin bilgisayarı alacağım fikrin nedirHem kasanın kendi fanları bulunuyor, hem de işlemci, ekran kartı gibi donanımların. Kasa hem bu artılar hem de daha geniş alandan dolayı laptop'a karşı gayet serin.
Rica ederim![]()
Merhaba Hocam bilgisayarı satacağım ama sahibinden de 200 bin ilan var sence benimki satılır mı bir de ne yazayım buna oyuncu bilgisayarı denmez sen hakim birisin ne diyeyim ve hızlı satılacak bir yer var mı yoksa hiç de satılmaya bilir mi 3000 e satabilirsem o dediğin bilgisayarı alacağım fikrin nedir
hazırlıklı derken şey gibi mi şimdi babamla gideriz bu bilgisayar bu para etmez falan gibi mi diyorsun biraz daha açabilir misin lütfen bilgisayarcılara kaça satabiliriz yine 3bine miBilgisayarcı vb yerler çok ölücü. İyi bir fiyata satacaksanız sahibindene koyun derim.
Fakat yine de çevredeki bilgisayarcılardan fiyat alabilirsiniz. Hazırlıklı gidin amaBilinçsiz tüketiciyi kazıklamaya yönelik davranıyorlar.
hazırlıklı derken şey gibi mi şimdi babamla gideriz bu bilgisayar bu para etmez falan gibi mi diyorsun biraz daha açabilir misin lütfen bilgisayarcılara kaça satabiliriz yine 3bine mi
senin kadar bilgili değilim adama ne diyebilirim bana tiyo versene az gittim diyelim ne diyecemAdamlar genelde maksimum kâr elde etmek için senin bilgisayarının fiyatını düşürüp en uygun fiyata almaya çalışır. Konu hakkında gayet bilgili olduğunu gösterirsen adam böyle bir şeye yeltenmez. 2700 civarı derse yine verilebilir ama altına inmeyin.
senin kadar bilgili değilim adama ne diyebilirim bana tiyo versene az gittim diyelim ne diyecem![]()
sahibindene de yazayim bunuBu cihazın emsallerinin çok daha pahalı olduğunu, bu fiyatlarda harici ekran kartlı laptopların olmadığını söyleyin. Bu tarz bir cihazı sıfır almaya çalışsa alamayacağını söyleyin![]()