laptop yavaş çalışıyor

Siyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam iyi günler. Arkadaşlar 7-8 ay olar bir laptop aldım ilk önce geldiğinde çok hızlıydı açılması kullanışı felan sanki ssd takılmış gibi.
zaman geçdikce oyunlar programlar yükleyip sildim laptop yavaşlamaya başladı geçen ay format attım ve açıp tüm detalları birer birer fırça ile temizledim. fanıda öyle ki yavaşlama aradan kalksın diye ama termal pastaya dokunmadım. Ama yinede bir değişiklik olmadı gibi biraz süratlendi o kadar ama yinede açılış zaman aşımı yavaş ,kullanış yavaş. ilk getirdiğim gündeki gibi değil hiç
Format zamanında yanlış yapmış olabilir miyim acaba.
birde ki D:/ diskine hiç dokunmadım mediaget dan indirdiğim tüm oyun ve programlar orada duruyor öylece D:/ diskinin adı değişib E:/ oldu sadece.
bu arada sistem dosyasını windows resmi sitesinden indirdim windows home diye ama kurulum yaparken 10 proyu yükledim lisans istedi lisansım yok dedim bunlar sorun yaratabilirmi.
yanlış hatırlmıyorsam 10pro parayla alınıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Korsan sistem kullanma derim. İndirdiğin oyunlar korsan mı?

Siyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korsan sistem kullanma derim. İndirdiğin oyunlar korsan mı?
hocam formatdan sonra hiç oyun yüklemedim. oyunların zip forması var sadece e diskinde.
mediagetden ücretsiz indirdim korsan sanıyorum.
şimdide photoshop cc var ssdece başka birşey yok

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
hocam formatdan sonra hiç oyun yüklemedim. oyunların zip forması var sadece e diskinde.
mediagetden ücretsiz indirdim korsan sanıyorum.
şimdide photoshop cc var ssdece başka birşey yok
ha pcyi parcalamissin ha madiaget indirmissin ikiside ayni boyutta kaldir o media geti

Siyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha pcyi parcalamissin ha madiaget indirmissin ikiside ayni boyutta kaldir o media geti
hocam ondan kaynaklı olabilirmi?
mediageti sildikten sonra onunla indirdiğim oyunların dosyalarınıda silsemmi zip formatta hepsi açılmamış. E diskinde duruhor öylesine

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
hocam ondan kaynaklı olabilirmi?
mediageti sildikten sonra onunla indirdiğim oyunların dosyalarınıda silsemmi zip formatta hepsi açılmamış. E diskinde duruhor öylesine
o yapmadiysada sil ne kadar kotu berbat bisey oldugunu arastir soyle diyim biz kucukken media get arkin pcsine indirmistik sonra ekran kirmizi oldu fisi cektik hala calisiyor laptoptu kapatma tusuna bastik kapanmiyo en sonunda kapandi ama o zaman cok kucuktuk simdi normal soyleyeyim media get hem pcyi yavaslatirken (ciddi ciddi yavaslatirken)hemde pcye virus bulastiriyor sil