Laptop Tuş Takımının Parlaması

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar...

1 Ay önce aldığım laptopumun tuş takımı doğal olarak kullandıkça parlamaya başladı.yani kullandıkça aşınan tuşların üst yüzeyi parlamaya başladı ve ışığa tutunca daha belirgin hale geliyor...

Bilgisayarı sürekli kullanan biriyim ve haliyle bilgisayarında tuşları aşınıyor.. Bunun için bir çözüm varmıdır acaba? yada tuşların parlayıp sırıtmaması için ne yapılmalıdır ?

acer 5750g
core i 5 2450
4 GB ram
nvidia geforce 610 1GB paylaşımsız
640 GB HDD
HD monitör

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
nemli bezle silersen biraz etki edebilir belki.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
130 140 lira sanırım tüm takımda nedense bu beni hiç rahatsz etmedi hatta sen söyleyince farkettim :) :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tuş takım koruyucu al ben bir seneye yakın kullandım vatan da var 5 tlye

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
masa üstüne koyduğunda harici klavyeye bağlayabilirsin. piyasada çok da pahalı olmayan ince klavyeler mevcut.
tabi hayır ben elimin bunu yapmasını istemiyorum dersen parmaklarındaki ter bezlerini aldırmak da çözüm olabilir zira tuşları eriten cildini kaplayan tuzlu ter ve vücut yağın.

BGAREPAİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sticker Almanı Tavsiye Edebilirim..
BGAREPAİR-ÜMİT DAMAR

Yazar ve Çizerseniz,Eğer Planlama Yaparsanız Tüm Bunları Siz Yaptığınız Halde En Çok Siz Faydalanırsınız.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de laptopu yeni aldım, alır almaz klavye üstünü kalın stretch Film ile kapladım, hem klavyenin şeklini aldı hem de tozlanmaktan kurtuldu.