Laptop touchpad suyla temizledikten sonra çalışmadı

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
merhaba arkadaşlar laptompum bayadır temizlenmemişti bende bi temizliyim dedim herzaman yaptığım gibi ıslak peçeteyle silip kuru peçeteyle kuruladım ama bu sefer touchpad çalışmamaya başladı :(bi öneriniz varmı ne yap malıyım? şimdiden teşşekürler!

Arveron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavyede touch padi kapatan bir tuşa basmışsın örnek: Fn+F9 bende böyle

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Hayır kardeş tuşa basmamışım herhalde içine su kaçmış oyun oynadım pc ısındı sonra kapattım yarın açtım çalışıyodu [emoji23]

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Touchpad'in içinden su çıkarmak zordur ve bu zorluk marka modele göre değişir. En iyisi laptobu düzgün bir şekilde söküp touchpad kısmını üstten ve içten fön makinesiyle iyice kurutmak. Ayrıca şunu unutmamak gerekir ki cihaz çalışıyorken touchpad'ın flex kablosunu anakarttan ayırırsanız bir daha o touchpad çalışmaz. Kolay gelsin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Touchpad'in içinden su çıkarmak zordur ve bu zorluk marka modele göre değişir. En iyisi laptobu düzgün bir şekilde söküp touchpad kısmını üstten ve içten fön makinesiyle iyice kurutmak. Ayrıca şunu unutmamak gerekir ki cihaz çalışıyorken touchpad'ın flex kablosunu anakarttan ayırırsanız bir daha o touchpad çalışmaz. Kolay gelsin.
gıcık olduğun birinin notebookuna yapmak lazım...