Arkadaşlar ben mimarlık öğrencisiyim bana autocad photoshop revit building vb uygulamalar takılmadan çalışabilecek render alabilecek güce sahip bir laptop mu olur ultrabook mu olur fark etmez ama çok büyük bir şey olmasını istemiyorum çalışma yaparken monitöre bağlama imkanımız var çünkü 15 inçlik bir şey yeter hatta 14 inç falan da olabilir ama dediğim gibi yüksek işlem gücüne sahip olması gerek fiyat olarakta en fazla 6bin lira bütçem var bir de mümkünse fazla ısınmasın 
benim aklımda birkaç çeşit var onları da yazayım hemen
samsung chronos 7
hp envy ultrabook (işlemcisi i5 render alırken sıkıntı yaratabileceğinden şüpheliyim çok hoşuma gitmişti görünümü ama ne yapalım)
lenovo y580
kasa görünümü çok güzel olmasa da olur ama bu da önem verdiğim kriterlerden biri arkadaşlar ama illa çirkin olacaksa onada razıyım yani
oyun falan oynatmasına da gerek yok arkadaşlar sadece 3d uygulamalarda takılmaması gerek
arkadaşlar eklemeyi unutmuşum klavye aydınlatmalı olursa iyi olur gece çalışırken büyük kolaylık sağlıyor

benim aklımda birkaç çeşit var onları da yazayım hemen
samsung chronos 7
hp envy ultrabook (işlemcisi i5 render alırken sıkıntı yaratabileceğinden şüpheliyim çok hoşuma gitmişti görünümü ama ne yapalım)
lenovo y580
kasa görünümü çok güzel olmasa da olur ama bu da önem verdiğim kriterlerden biri arkadaşlar ama illa çirkin olacaksa onada razıyım yani

oyun falan oynatmasına da gerek yok arkadaşlar sadece 3d uygulamalarda takılmaması gerek
arkadaşlar eklemeyi unutmuşum klavye aydınlatmalı olursa iyi olur gece çalışırken büyük kolaylık sağlıyor