gece_kurdu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar laptop bilgisayarım balkondan düştü ve camı ve kasada hasarlar oluştu. (4.kat) Sonra alıp gelince bilgisayarı actım ekran kırıldıgı ıcın goruntu vermıyo ama pc calısıyodu. bende vga kablosu ile masaüstüne bagladım ve bilgisayar acıldı ama ekranda renk bozuklugu vardı ama cok net olmasada işlem yapabiliyodum sonra bende hdd indeki dosyalraı almak için hdd ini pc ye taktım işimi hallettikten sonra laptop a geri taktım ama busefer laptop acılmadı. batarya ışığı yanıp sönüyo ama işlem yapmıyo. adaptorunu takıyorum busefer sarj da olmuyo hdd ı cıkar tak yapana kadar calsıyorlardı. bide hdd cıkarmadan once batarya sarj ı azalmıstı. hdd cıkardım yıne format attım yıne taktım (masaüstünde attım formatı) sorun yıne. batarya ışığı 2 3 kere yanıp sonuyo baskada işlem yapmıyo. yardımcı olabilcek varmı. garantısı bittiği için servise veremiyorum.
Not: kablosunda sıkıntı yok kendı ustundekı bataryayı cıkarınca elektırığe bağlayınca ışıklar bile yanmıyor ama bataryayı takınca dedıgım olaylar oluyor. Elektriğe bağladıgımız kablosunu başka pc ye taktım onu sarj edıyor.
Not: kablosunda sıkıntı yok kendı ustundekı bataryayı cıkarınca elektırığe bağlayınca ışıklar bile yanmıyor ama bataryayı takınca dedıgım olaylar oluyor. Elektriğe bağladıgımız kablosunu başka pc ye taktım onu sarj edıyor.