Laptop Soğutucu Tavsiyesi

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Arkadaşlar 70-80 lira bütçem var en fazla 100 olur daha çıkamam gerçekten soğutan güzel bir şey lazım çok yüksek olmasa daha iyi olur laptopun dahili klavyesini kullanıyorum. Laptopun altı şöyle; dav

Son düzenleme:

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Tam istediğim gibi çok yüksek değil bunun aynısı trendyolda var mı acaba orda indirim kuponum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim laptop 14 inç bu arada sorun olur mu

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
kendin gidip almak istersen INCA INC-611 GMS ARRAX GAMING NOTEBOOK SOĞUTUCU 5X FAN , 6 KADEMELİ ,2X USB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

internetten almak istersen Inca INC-611 GMS Arrax Gaming 5x Fan 6 Kademeli 2xUSB Fiyatı (hepsiburada.com)

ben internetten aldım ve çok memnunum. laptop boşta cpu sıcaklığı 75 - 85 derece arasındaydı.
soğutucu ile 55 - 65 derece arasına düştü. termal macunu da değiştirince şuan 45 - 55 derece arasında

kendin gidip almak istersen INCA INC-611 GMS ARRAX GAMING NOTEBOOK SOĞUTUCU 5X FAN , 6 KADEMELİ ,2X USB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

internetten almak istersen Inca INC-611 GMS Arrax Gaming 5x Fan 6 Kademeli 2xUSB Fiyatı (hepsiburada.com)

ben internetten aldım ve çok memnunum. laptop boşta cpu sıcaklığı 75 - 85 derece arasındaydı.
soğutucu ile 55 - 65 derece arasına düştü. termal macunu da değiştirince şuan 45 - 55 derece arasında
yalnız hepsiburada sitesinden aldığımda soğutucu 180 liraydı. şimdi 205 lira olmuş alalı 1 ay oldu sadece

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Tam istediğim gibi çok yüksek değil bunun aynısı trendyolda var mı acaba orda indirim kuponum var

Benim laptop 14 inç bu arada sorun olur mu
Reis yeni gördüm kb hiç bir sorun olmaz knk bide trendyolda satılmıyor knk

Reis birde laptobunun termal macununu değiştir onun yüzünden ısıtıyor olabilir

Rchive ne komik attın reis

Termal macun bunu öneririm COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANS TERMALMACUN HTK-002-U1-GP Fiyatları ve Özellikleri

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134

Termal macun bunu öneririm COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANS TERMALMACUN HTK-002-U1-GP Fiyatları ve Özellikleri
Laptop yeni termal macuna gerek yok knk ve bu termal macun bende var zaten

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134

Laptop ısınmıyor ya bu arada normal değerler benim termal stop olayı var onu engellemek için