Laptop seçimi (acil yardim!!!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pyton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pyton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Eskiden kullandığım packard bell cihazımın anakartı yandı ve yeni anakart bulunamadığı için bilgisayar çöp oldu. Araştırmalarım sonucu 3 cihaz arasında kaldım. Çok kararsız bir kişiliğe sahip olduğumdan dolayı karar veremiyorum. Vatan bilgisayarda bu hafta sonuna özel indirim olduğundan dolayı yarın mutlaka almam gerekiyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/leno...win8/productdetails.aspx?I_ID=63848#allImages

http://www.vatanbilgisayar.com/tosh...win8/productdetails.aspx?I_ID=62573#allImages

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c...win8/productdetails.aspx?I_ID=62593#allImages

Bu üç makina arasında tercih yapamıyorum sayısız yorum okudum netten ama herkes farklı şeyler sölüyor. Bu cihazlardan kullananlar varsa ve notebook hakkında detaylı bilgisi olan varsa çok çok sevinirim. Bilgisi olmayan arkadaşlar yorum atıp daha fazla kafamı karıştırmazsa çok sevinirim :) gerçekten çok kararsızım şu anda.
ÇOK ACİL Yardımlarınızı bekliyorum...

Buda 3 ürünün karşılaştırması yardımcı olması açısından.
karlatrma.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Lenovo Al bence ekran kartı değiştirmekle ugraşmassın ram yine Sonradan ekleyebilirsin. 645m bULUnmayacak nimet :)

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Lenovo... 645m o fiyata sakın kaçırma.

Pyton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol hızlı cevabın için hocam :) yanlız vatan bilgisayardan alıcam kesin ve orda asus marka satılmadığı için bunların arasında kaldım. Bugün 1 saat vatan bilgisayarda adamla konuştuk ona yanlızca toshiba ve hp arasında kaldığımı söylemiştim. Lenovo biraz önce araştırma yaparken çıktı piyasaya :) neyse ordaki görevliyle 1 saat konuştuk ve oda HP üzerinde çok durdu çok iyi birisiydi satış yapmak için değil gerçekten yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ve o da ben senin yerinde olsam kesinlikle HP olanını alırdım HP nin ısınma sorunu artık ortadan kalktı dedi baya bişeler anlattı ve şu anda en çok HP satıyormuş onlar. Bende eve gelirken biraz daha araştıriyim ama HP alıcam diye geldim fakat bir de şu LENOVO çıktı piyasaya :) gerçekten çok kararsız birisiyim bakalım yarına kadar karar vermem lazım bitürlü :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam laptoplara sonradan ekran kartı takılmaz. Ram vs değiştirebilirisin ama HP'nin ekran kartı iyi değil 2 gb yazdığına inanma.
Gt645 ile şuanki oyunların hepsini oynarsın üstelik diğerlerinden ucuz. Ayrıca 6 gb ram var. Diğerleri 8 diye almamazlık etme. 6 gb ram şuanki pc kullanım şartlarının çok üstünde. Normal günlük hayatta 2 gb ram yeterli bir bilgisayara.
Z500 tavsiye ederim.

Pyton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam laptoplara sonradan ekran kartı takılmaz. Ram vs değiştirebilirisin ama HP'nin ekran kartı iyi değil 2 gb yazdığına inanma.
Gt645 ile şuanki oyunların hepsini oynarsın üstelik diğerlerinden ucuz. Ayrıca 6 gb ram var. Diğerleri 8 diye almamazlık etme. 6 gb ram şuanki pc kullanım şartlarının çok üstünde. Normal günlük hayatta 2 gb ram yeterli bir bilgisayara.
Z500 tavsiye ederim.
Allah Razı olsun hocam yardımların için. Sölediklerin banada mantıklı geldi 8 GB ram abartı zaten şuanlık. Zaten çok fazla oyun oynayan biriside değilim genelde programlar, office ve film üzerine çok fazla kullanıyorum bilgisayarı. Z500 banada mantıklı geliyor

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Allah Razı olsun hocam yardımların için. Sölediklerin banada mantıklı geldi 8 GB ram abartı zaten şuanlık. Zaten çok fazla oyun oynayan biriside değilim genelde programlar, office ve film üzerine çok fazla kullanıyorum bilgisayarı. Z500 banada mantıklı geliyor

Hocam benim amca oğlu'da laptop bakıyor. 1-2 ay içinde oda alabilir. Ben 1 ay önce z500 tam piyasaya gelmeden önce söyledim. Ona oda bu laptopu almaya yakın. Eğer alırsan incelemeni beklerim :)

Pyton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benim amca oğlu'da laptop bakıyor. 1-2 ay içinde oda alabilir. Ben 1 ay önce z500 tam piyasaya gelmeden önce söyledim. Ona oda bu laptopu almaya yakın. Eğer alırsan incelemeni beklerim :)
Tamamdır hocam yarın alırım bikaç güne atarım windows değerlerini falan gerçi pek oyun oynamıyorum ben ama yine test amaçlı yüklerim 1-2 oyun :)