justreo
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
Arkadaşlar çok genel bir soru soracağım. Laptop modeliniz ne, ne kadar sürede sarj oluyor ve sarjı ne kadar gidiyor?
elimde asus fx503vd laptop var, nererden baksan 2-2.5 saatte sarj oluyor. Normal mi sence?
Nasıl anlamadım?son model laptoplardan olması bir şey değiştirmiyor yani değil mi?
Hani son model alınca her şeyinin iyi olmasını beklersin yaNasıl anlamadım?
Bir de kapalıyken deneyin şarj edin.
hahaLaptopumun pili yok [emoji14]
İçinde 1050 olunca bataryayı büyük yapmışlardırHani son model alınca her şeyinin iyi olmasını beklersin yaaynen onada bakarım, normalse sorun yok. İlk normal laptop deneyimim, biraz garip gelmişti.
Ayağı kabloya takılırsa masaüstü bilgisayar gibi pat diye kapanır başka nolacakhahahiç sıkıntı olmuyor mu günlük kullanımda?
elektrik gittiğinde bilgisayarda kalıcı sorunlar olabilir diyorlardı forumları gezdiğimde.İçinde 1050 olunca bataryayı büyük yapmışlardır
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ayağı kabloya takılırsa masaüstü bilgisayar gibi pat diye kapanır başka nolacak![]()
Masaüstü gibi kullanıyorum evet çat diye gittiği oluyor bazen![]()
Arkadaşımdada lenovo ideapad var. Ondada aynı durum oluyordu. Sarjdayken daha yüksek verim almanız normal bence.Benim kullandığım Dizüstü Bilgisayar ASUS ama tam olarak modelini bilmiyorum ama İ5 740M 2.4 GHZ gibi özelliklere sahip orta segment bir pc .Fakat benim laptopumda şöyle bir hata mı özellik mi ? Bilmiyorum ama şarj takılıyken oyunlarda çok performans alıyorum takılı değilken oyunları tost makinesinde oynuyorum sanki. Ben de daha çok oyun olarak değerlendirdiğim için laptopu şarja takılı kullanıyorum sanırım böyle kullana kullana da bataryaya zarar verdim ve şarj ömrü azaldı .Ful şarjdan dibe 4 saatte vuruyor.