Muratkesim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadas alacagim laptop bu sizce nasil
Peki benim baktigim nasilAynı fiyata bu daha iyi hocam.
![]()
Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.8 15,6" Gaming Laptop ile büyüleyici zaferlere yelken açın. Intel Comet Lake Core i7-10750H işlemcisiyle kasırgalar arasında dans edin!www.monsternotebook.com.tr
Benim attığımla karşılaştırırsak.Peki benim baktigim nasil
Hocam cunku bunu alacam da nasil laptop yorumlar misinizAynı fiyata bu daha iyi hocam.
![]()
Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.8 15,6" Gaming Laptop ile büyüleyici zaferlere yelken açın. Intel Comet Lake Core i7-10750H işlemcisiyle kasırgalar arasında dans edin!www.monsternotebook.com.tr
Genel olarak alacagim laptop nasil oyun perfonmans olarakBenim attığımla karşılaştırırsak.
Benim attığımın işlemcisi iyi ekran kartı iyi SSd leri aynı
Benim attığım tek kötü yanı freedos windows u siz yada bir bilgisayarcı kurucak.
2.ci olan benim attığı mı alıcaksanız oyun performansı çok iyi günümüz oyunlarını high medium ayarlarda oynatır.Gayet alınabilir eğer fazla taşımayacasanız bu fiyata rtx 3060 ti yada 2060s li bir sistem toplanabilir.Hocam cunku bunu alacam da nasil laptop yorumlar misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel olarak alacagim laptop nasil oyun perfonmans olarak
Benim alacagim nasil2.ci olan benim attığı mı alıcaksanız oyun performansı çok iyi günümüz oyunlarını high medium ayarlarda oynatır.Gayet alınabilir eğer fazla taşımayacasanız bu fiyata rtx 3060 ti yada 2060s li bir sistem toplanabilir.
Sizin alacağınız da iyi ama benim attığım o fiyatta daha iyiBenim alacagim nasil
Oyun acisindan nasilS
Sizin alacağınız da iyi ama benim attığım o fiyatta daha iyi
Arkadaslar pc yi aldim kargoda nasil diyorum oyun acisindanabra a5 bence daha iyi
Oyunlarda üzmez ultra takıntınız yoksa rahat oynarsınız.Oyun acisindan nasil
Arkadaslar pc yi aldim kargoda nasil diyorum oyun acisindan
İş göreceğini düşünüyorum ama Abra A5 alsaydınız daha mantıklı olurdu.Arkadaslar pc yi aldim kargoda nasil diyorum oyun acisindan
Peki sagolunİş göreceğini düşünüyorum ama Abra A5 alsaydınız daha mantıklı olurdu.
İş göreceğini düşünüyorum ama Abra A5 alsaydınız daha mantıklı olurdu.
Tesekkurler 16 gb ram olsa daha iyiydi dimiOyunlarda üzmez ultra takıntınız yoksa rahat oynarsınız.
Evet,16GB RAM alsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Peki sagolun
Tesekkurler 16 gb ram olsa daha iyiydi dimi
Ram i sonradanda ekleyebilirsiniz.Peki sagolun
Tesekkurler 16 gb ram olsa daha iyiydi dimi
16 gb ram eklersem farklari nelerEvet,16GB RAM alsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
16 gb ram eklersem farklari nelerdirRam i sonradanda ekleyebilirsiniz.
Daha fazla bellek elde edersiniz,performansınızda artış gözlemleyebilirsiniz.16 gb ram eklersem farklari neler
16 gb ram eklersem farklari nelerdir
SagolunDaha fazla bellek elde edersiniz,performansınızda artış gözlemleyebilirsiniz.
Önemli değil efendim,iyi günler dilerim.Sagolun