Laptop Öneri ve Chromebook

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gkhann4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhann4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sevgili forum arkadaşlarım, sizden tavsiye öneri istiyorum. Günlük kullanım, internet, müzik ve özellikle film izlemek için laptop öneriniz nedir? Fullhd filmler de görüntü ve ses kalitesini tatmin edecek bir laptop arıyorum. Film izlemek için Chromebook önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim, arkadaşlar.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Bütçeni söyler misin ? Chromebooklar bizim ülkemizde yok . Onun yerine linux daha mantıklı bir seçim olur düşük donanımda .

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Merhaba sevgili forum arkadaşlarım, sizden tavsiye öneri istiyorum. Günlük kullanım, internet, müzik ve özellikle film izlemek için laptop öneriniz nedir? Fullhd filmler de görüntü ve ses kalitesini tatmin edecek bir laptop arıyorum. Film izlemek için Chromebook önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim, arkadaşlar.
Bütçenizi söylerseniz öneride bulunabiliriz?

gkhann4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeni söyler misin ? Chromebooklar bizim ülkemizde yok . Onun yerine linux daha mantıklı bir seçim olur düşük donanımda .
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, bütçem 3000tl ile 6000tl arası. Amazon da uygun fiyata chromebook var, ordan satın almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenizi söylerseniz öneride bulunabiliriz?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, bütçem 3000tl ile 6000tl arası.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393