Laptop nete girince donuyor lütfen yardım:((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tubix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hp marka bir laptopum var nete girince çok kısa bir süre sonra donuyor yavaşalıyor mecburen kapatıyorum tarayıcıyı kapandıktan sonra normal çalışıyor ama nete girmiyor kapatıp açmak gerekiyor combobox tan tarattım güvenli modda sadece bir gün iyiydi sonra yine aynı lütfen yardım edin laptopumun nesi var format atmak istemiyorum yedek almam gereken şeyler var çokta anlamıyorum zaten:((

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
geçmişi sık sık silersen yapıyor bide tarayıcın her kapanışta geçmişi silecek şekilde ayarlımı ona bak

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır diil ayrıca sadece dün boşalttım:(

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
merhaba hp marka bir laptopum var nete girince çok kısa bir süre sonra donuyor yavaşalıyor mecburen kapatıyorum tarayıcıyı kapandıktan sonra normal çalışıyor ama nete girmiyor kapatıp açmak gerekiyor combobox tan tarattım güvenli modda sadece bir gün iyiydi sonra yine aynı lütfen yardım edin laptopumun nesi var format atmak istemiyorum yedek almam gereken şeyler var çokta anlamıyorum zaten:((
Başka tarayıcıdan denediniz mi? Sorun gine aynı mı?

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet denedim ama yine aynıı

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Görev yöneticisi açıkken nete girmeyi denerseniz, sorunun nereden kaynaklandığı konusunda bir fikir sahibi olursunuz.

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev yöneticisi açıkken nete girmeyi denerseniz, sorunun nereden kaynaklandığı konusunda bir fikir sahibi olursunuz.
nası yani biraz daha açsak:))açtm ancak işlemler kısmında mı neyin ne olduğunu anlayacam:(
yoksaağ iletişimi mii nee:((