Laptop Kullanımı Hakkında Bir Soru.

CoskunSARIHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba, aranıza yeni katıldım. sorunum şu aslında sorun degil sadece fikir alışverişi. üniversitede ödevler vs. oldugu için laptop istiyordum ailemde bayram tatiline geldigimde sürpriz yapıp ttnet'ten acer aspire5742g model laptop almış özellikleri idare eder fakat daha önceden kendime ait laptopum olmadıgından dolayı bataryayı en verimli nasıl kullanırım bilemiyorum. fişe takılı kullansam sorun olurmu veya nasıl tavsiye edersiniz sormak istedim yardımınız için şimdiden teşekkürler..

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Aynı modelden bende de var ama tek sorunu pili zaten :) Bence pil olayı tammen şansa bağlı o kadar yöntem denedim pilin ömrü azaldı yavvv :mrgreen:

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bataryayi tamamen doldurup çıkardıktan sonra prizde kullanmak iyi tamam da laptopun mobil anlamı gidiyo ve boşuna da elektrik götürür bence. Ben sadece oyun oynarken prizde kullanıyom batarya durumunu görmemek için.

CoskunSARIHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkadaslar şuanda pes2012'de kariyer yapıyorum ve en güzeli şu an için bataryasız fişe takılı olarak oynamak oluyor hem ekranı tam verimli kullanıyorum hemde batarya full duruyor :)

bayonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pilsiz fişe takılı kullanırsan tek risk elktrik kesintisi olması bu durumda başın ağrıyabilir düşük bir ihtimal yağışlı v.s günlerde kesinti oluyorsa pilde kullanabilirsin