Fan dönme sesi geliyorPilinde hasar olabilir. Açarken nasıl bir ses geliyor
Ya şarj kablonda yada pilinde sıkıntı var sen onu en iyisi servise götür.Fan dönme sesi geliyor
Fiyat ne kadar tutabilir acabaYa şarj kablonda yada pilinde sıkıntı var sen onu en iyisi servise götür.
Pil 110 tl 150 tl arasıFiyat ne kadar tutabilir acaba
Ne kadar ödedin peki dostumBunun sebebi genelikle bataryadır. Gelen enerji, harcanan enerjiden düşük veya eşit kaldığında bu durum oluşuyor. Aynı sorun benim laptopumda da vardı. Kendim tamirciye götürüp orada ki başka bir batarya ile değiştirdiklerinde sorunun çözüldüğünü gördüm. Bende gidip yeni batarya alarak kurtulmuş oldum.
Benim batarya 300 lira tutmuştu. Cihazının marka modeline göre değişiyor.Ne kadar ödedin peki dostum
Sen bu pc ile oyunmu oynuyorsunmerhaba arkadaşlar casper nirvana a15fb laptop sarj oluyor açıyorum bilgisayarı 5 dk sonra kapanıyor sonra denediğimde ise kapalıyken oluyor açarken ses geliyor ama açılmıyor lütfen yardım
Aynen özellikleri iyi bi laptop ama biraz eskiSen bu pc ile oyunmu oynuyorsun
Bataryayı çıkarıncada aynı sorunla yaşadımBenim batarya 300 lira tutmuştu. Cihazının marka modeline göre değişiyor.
Bu durumda şarj kablosunda sıkıntı olabilir veyahut anakarta giden güçte.Aynen özellikleri iyi bi laptop ama biraz eski
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bataryayı çıkarıncada aynı sorunla yaşadım
Tamamdır eyvallah yardımın içinBu durumda şarj kablosunda sıkıntı olabilir veyahut anakarta giden güçte.
8 9Pilin hücrelerinde bir zayıflama, yani pilin ölmüş olabilir, PC kaç senelik?