• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

* laptop işlemci tavsiyeleri*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umuttorlak

Öğrenci
Gençler ben HP pavillion prtectSmart laptop kullanıyorum.12 gb ram olduğundan işlemcim pc yi besleyemiyor (intel core i5-4210U 1.7 Ghz). Laptopum için 250₺ civarında tabsiye edebileceğiniz işlemci varsa söyleyebilir misiniz?

Gençler ben HP pavillion prtectSmart laptop kullanıyorum.12 gb ram olduğundan işlemcim pc yi besleyemiyor (intel core i5-4210U 1.7 Ghz). Laptopum için 250₺ civarında tabsiye edebileceğiniz işlemci varsa söyleyebilir misiniz?
Üzülme ama İntel sana bu hakkı tanımadı maalesef. Siz değiştiremezsiniz. BGA soket var. Tüm U işlemciler değişemez. Normal olanlarda Haswell yani sizin 4.nesilden beri BGA soket kullanıyor İntel. Maalesef değiştiremezsiniz siz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam özellikleri nedir PC nin? Başka bir şey alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...