Laptop işlemci derecesi 86:D?

patates2006

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar toshiba laptopum var. Bilgisayarım oyun oynarken kapandığından internette araştırma yaptım. İşlemci sıcaklığı yüksekse olur denmiş bir yerde. Baktım sıcaklık 80-90 arası. Alev simgesi var 0_0. Termal macun yenilettim, adaptör değiştirdim sorunum çözüldü. Ama şuanda işlemci 86 derece. Laptop soğutması da var, neden böyle? Ayrıca bana bir sıkıntı çıkarır mı?
Dipnot: Evdeki süpürge ile laptoptaki her deliği temizledim gene 80-90 arası değişiyor. (Oyunda değilken hemde)

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Bilgisayarına kurduğun programlar veya eklentiler arka planda çalışıyor demektir. Benim o kadar olmasa da 60 derece civarında geziyordu. Format attım düzeldi. Yani sende temiz bir kurulum yap. 80 derece ve yukarı sıcaklık tehlikelidir. İşlemcin ana kartın vs yanabilir.

patates2006

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayarına kurduğun programlar veya eklentiler arka planda çalışıyor demektir. Benim o kadar olmasa da 60 derece civarında geziyordu. Format attım düzeldi. Yani sende temiz bir kurulum yap. 80 derece ve yukarı sıcaklık tehlikelidir. İşlemcin ana kartın vs yanabilir.
Teşekkür ederim en kısa zamanda atıcam format.