Laptop Hapörlerinde Bass Boost Dinlemek

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Arkadaşlar Elimde toshiba nb 520 pc var içinde HARMAN/KARDON diye bi özelik var internetten araştırdım galiba amfi markasıymış hatrı çook sayılır bir şekilde ses veriyor gerek bass gerek tiz olsun :biggrin: 2X 1W = 2W . Yalnız ben işi biraz daha abartıp bass boost dinliyorum Wİnamp'tan EQ yapıp . seste kısılma olmuyor hapörlör bangır bangır ses veriyo hatta böyle araba wooferleri gibi hoplayıp zıplıyo falan :biggrin: böyle yapmamın bir zararı varmıdır sizce yanabilirmi yada zarar gelirmi :biggrin:

Naturall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence zarar verir çünkü bu müzik için bir leptop değil evde kullanım için bir marka ve kullanılan markada sıradan bir mikrofon onun yerine kulaklıkdan dinleseniz daha iyi olur

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
aşırı titreşim olursa hdd etkilenebilir ama 2x1watt 2 watt etmez sonunda sesi bozulur pek çok tvde öyle oluyor notebooklarda öyle eninde sonunda hoporlör patlıyor.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
hapörleri 2 gündür aşırı bass lı şekilde test ettim seste hiçbir sıkıntı yok yanma vb bişeyde olmadı fakat sağ hapörleri kolonyağı ile temizleyeyim derken kartonunu yırtmışım ses %40 dan yukarı çıktıgı anda pıt pıt yapmaya baslayıp cıldırtıyor beni üstüne bant çektim şimdi o sesi çıkarmıyor ama sağ hapörlerde yaklasık %70 lik ses kaybı oldu sol hapörlör canavar gibi :D