Laptop Format Bitimine 5 Dk Kala Kapanıyor.

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.

Laptop'a Format Atıp Xp Kuracaktım. Herşey Sorunsuz Giderken Format Bitimine 5 Dk KaLa Laptop Direk Kendini Kapatıyor.

Aynı Pc Ye Daha Önce Vista Ve Win7 YükLedim Sıkıntı oLmadı.
eLimdeki Xp Cd si iLede Başka PcLere Format Attım Cd bozuk DeğiL Yani.

D.N: Laptop'un Bataryası TakıLı DeğiL. Sadece FişLe ÇaLışıyor(Bunun Sorun oLacağını Sanmıyorum Ama Yazayım Dedim)

SDN Msn Grupta Sorunu Yazdım ALiJAN BunLarı BuLdu:
Isınmadansa Ne YapabiLirim?

güzel kardeşim aynı dert şuan bendede mevcut xp sp2 fiesta dvd versiyonu makinamda yüklüydü lanet windows çökünce formatlamak zorunda kaldım ve bin pişman oldum tekrar kurmak istediğimde kurulum yarıda kalıyo aniden pcye gelen tüm elektriği kesiyo bunun sebebi lanet xp makinayı öle bi kasıyoki makinedaki bütün entegrelerde alew çıkıyo dersin makinanda yeterli soğutma yoksa bu sorunla karşılaşırsın bi entegrenin soğutucu ile üst katmanı arasında ısı silikonları vardır bunlar zaman içerisinde ısıdan dolayı özelliğini yitiriyo ve entegredeki ısıyı emip soğutucuya tam olarak vermiyo buda aşırı ısıdan makinanın otomotik savunmasına neden olup pcyi kapatıyo şuan makinama pardus yükledim yawww hiç fan açılmazmı yok makinam kendine geldi ne ısı ne kasma kısaca lanet microsofttun geri zekalı mühendisleri nasıl bi kod zinciri kullanıyosa en kral pcyi bile sadece kurulum esnasında bile alev çıkaracak derece zorluyo bu dingiller tavsiyem bi an önce pardus

vatan_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet.. aynı sorunla bende karşılaştım.. PC nin altına FAN,Vantilatör gibi ne kadar hava üfükletecek şey varsa koydum anca o şekilde kurabildim XP yi ve 2 gün sonra da sattım :)
Alana da bana da hayırlı oldu çok :)
AMD işlemci vardı bu arada bende.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
işlemci çok ısınıyor ve tık diye kapatır korumaya alır kendini. Eski bir laptop sanırsam?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
labtop havalandırma (fan)kısmına süpürge makınasıyla tozları cekmeye calıs

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bizim de bir arkadaşın başına gelmişti. Format yarısında duruyordu. İçini temizledikten sonra düzeldi.