Cihan Köse
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.
Laptop'a Format Atıp Xp Kuracaktım. Herşey Sorunsuz Giderken Format Bitimine 5 Dk KaLa Laptop Direk Kendini Kapatıyor.
Aynı Pc Ye Daha Önce Vista Ve Win7 YükLedim Sıkıntı oLmadı.
eLimdeki Xp Cd si iLede Başka PcLere Format Attım Cd bozuk DeğiL Yani.
D.N: Laptop'un Bataryası TakıLı DeğiL. Sadece FişLe ÇaLışıyor(Bunun Sorun oLacağını Sanmıyorum Ama Yazayım Dedim)
SDN Msn Grupta Sorunu Yazdım ALiJAN BunLarı BuLdu:
Isınmadansa Ne YapabiLirim?
Laptop'a Format Atıp Xp Kuracaktım. Herşey Sorunsuz Giderken Format Bitimine 5 Dk KaLa Laptop Direk Kendini Kapatıyor.
Aynı Pc Ye Daha Önce Vista Ve Win7 YükLedim Sıkıntı oLmadı.
eLimdeki Xp Cd si iLede Başka PcLere Format Attım Cd bozuk DeğiL Yani.
D.N: Laptop'un Bataryası TakıLı DeğiL. Sadece FişLe ÇaLışıyor(Bunun Sorun oLacağını Sanmıyorum Ama Yazayım Dedim)
SDN Msn Grupta Sorunu Yazdım ALiJAN BunLarı BuLdu:
Isınmadansa Ne YapabiLirim?
güzel kardeşim aynı dert şuan bendede mevcut xp sp2 fiesta dvd versiyonu makinamda yüklüydü lanet windows çökünce formatlamak zorunda kaldım ve bin pişman oldum tekrar kurmak istediğimde kurulum yarıda kalıyo aniden pcye gelen tüm elektriği kesiyo bunun sebebi lanet xp makinayı öle bi kasıyoki makinedaki bütün entegrelerde alew çıkıyo dersin makinanda yeterli soğutma yoksa bu sorunla karşılaşırsın bi entegrenin soğutucu ile üst katmanı arasında ısı silikonları vardır bunlar zaman içerisinde ısıdan dolayı özelliğini yitiriyo ve entegredeki ısıyı emip soğutucuya tam olarak vermiyo buda aşırı ısıdan makinanın otomotik savunmasına neden olup pcyi kapatıyo şuan makinama pardus yükledim yawww hiç fan açılmazmı yok makinam kendine geldi ne ısı ne kasma kısaca lanet microsofttun geri zekalı mühendisleri nasıl bi kod zinciri kullanıyosa en kral pcyi bile sadece kurulum esnasında bile alev çıkaracak derece zorluyo bu dingiller tavsiyem bi an önce pardus