Laptop ekranı siyah pikselli hale döndü

ThunderLegacy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Oyun indirmek için torrent programını indirdim ve yanında bana avast security programını indirdi daha sonra ekranımda mouse hareket ettirdiğim yerler piksel piksel olmaya başladı en sonunda ise tamamen piksel oldu. Bu olaylar olurken eset antivürüs programını kullanıyodum dosya temizle gibisinden uyarılar geldi bende temizledim istediği dosyaları ama bu şekilde ekran sorunu düzelmeyince başka bi antivürüs programı olan kaspersky'i indirdim şu an tarama yaptırıyorum konu hakkında bilgisi olan lütfen ulaşsın

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    128.1 KB · Görüntüleme: 239

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,822
Oyun indirmek için torrent programını indirdim ve yanında bana avast security programını indirdi daha sonra ekranımda mouse hareket ettirdiğim yerler piksel piksel olmaya başladı en sonunda ise tamamen piksel oldu. Bu olaylar olurken eset antivürüs programını kullanıyodum dosya temizle gibisinden uyarılar geldi bende temizledim istediği dosyaları ama bu şekilde ekran sorunu düzelmeyince başka bi antivürüs programı olan kaspersky'i indirdim şu an tarama yaptırıyorum konu hakkında bilgisi olan lütfen ulaşsın

Tam anlamadım ama zaten sisteminde mevcut olarak kullandığın antivirüs programı varken neden avast'ı indirdin ki? Sistem de virüs var sanki bilemedim. SS'i açtım en üstte asıl masaüstü resmi gözüküyor ama resmin üstünü kapatacak şekilde bir pencere gelmiş gibi duruyor. Sistemi yeniden başlatıp kontrol ettiniz mi?

ThunderLegacy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hocam kendiliğinden indirdi dikkat etmemeişim progarma ama sıkıntıyı çözdüm torrentden kaynaklı bir durummuş çok saolaun geri dönütünüz için