23 Mayıs 2021 #1 T Tolgatsn Öğrenci Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Yaş 27 Film izlerken ekran birden karardı.Laptopu kapattım,açılırken 4 5 saniye ekran geliyo sonra tekrar kararıyor.Sizce sorunu ne olabilir
Film izlerken ekran birden karardı.Laptopu kapattım,açılırken 4 5 saniye ekran geliyo sonra tekrar kararıyor.Sizce sorunu ne olabilir
23 Mayıs 2021 #2 J jasonoleragg Doçent Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 539 Reaksiyon puanı 176 Puanları 43 Yaş 25 ısınma olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mayıs 2021 Tolgatsn dedi ki: Film izlerken ekran birden karardı.Laptopu kapattım,açılırken 4 5 saniye ekran geliyo sonra tekrar kararıyor.Sizce sorunu ne olabilir Genişletmek için tıkla ... güç kaynağı yetersiz olabilir derdim ama önceden de olurdu bence bi anda gitmez
ısınma olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mayıs 2021 Tolgatsn dedi ki: Film izlerken ekran birden karardı.Laptopu kapattım,açılırken 4 5 saniye ekran geliyo sonra tekrar kararıyor.Sizce sorunu ne olabilir Genişletmek için tıkla ... güç kaynağı yetersiz olabilir derdim ama önceden de olurdu bence bi anda gitmez