Laptop da en uzun ömürlü marka hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar en laptop almayı istiyorum ama benim için önemli olan bana sorun vermemesi uzun ömürlü olması bana tavsiye edebileceğiniz mark var mı?

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lmit nedir kardeşim

ebuzerkoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ua23ua nın dediği gibi limit önemli.
Ama hem ucuz hem de iyi performans dersen ben kendım ASUS k52jt kullanıcısıyım.Yani ısınma yok performans da süper.Fiyatıda aynı özellıklere sahıp dıger bılgısayarlara nazaran daha uygun fıyata almıstım 8 ay önce...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lmiti ve aklında olan bir marka söylersen yardımcı oluruz ama ebuzerkocanın dediği gibi asus oalbilir

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Benim eski laptop HP 4.senesin de, yeni aldığım Sony Vaio 2.ayında. :)

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toshıba nasıl limit 2 falan...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Fujitsu sıemens 6 yıldır kullanıyorum ..:)

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende toshiba var 2.5 sene oldu nerde ise, memnunum tek sorunu bataryası ve toshibada genelde sanırım bataryalar cok cabuk bitiyor.. 2 seneyi doldurdu garanti bitti 2 gün sonra batarya sarj tutmamaya başladı bu yüzden servisle ve müşteri hizmetleri ile laf dalaşası ettim :)

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler özellikle kullandıklarınızı yazarsanız çok memnun olurum

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Toshiba kullanıyorum öyle bir şarj sıkıntısı pek yaşamadım.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

ben toshıba kullanıyorum, şu anda 5. senesinde. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntısını görmedim, teknik servisle hiç işim olmadı. Bataryası ilk aldığımda 2 saat 20 dakika gidiyordu şu anda 1 saat 50 dakika gidiyor. Yani ondan da çok memnunum.

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biraz araştırdım şikayet varda falanda bayağı batarya problemli kişi gördüm o yüzden öyle dedim :)elektronik cihazlar birazda şans yani :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
senin konu başlığında sorduğun sorunun doğrudan cevabı alienware dir. ben normal kullanım için dell öneririm çok sağlam cihazlar alienwarede zaten dell in kuruluşudur. dellden şaşma.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Kalite ve Fiyat bakımından tavsiyem Dell 'den yana oluyor sana.

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell kullanımı falan nasıl

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopta limitin 2 ise sana bi bilgisayar sunucam.Ankara - Ankamall 'de Vatan Notebook var.Orada 1750 TL ye Lenovo Z570 diye bir bilgisayar var . Hızı güzel , ekran kartı süper.Batarya sorunu yok.Yanında hoparlörler mouse vs veriliyo temizlik seti veriliyo Gerçek metal dış yüzey bir bilgisayar zaten ısınma sorunu olması çok düşük ihtimal.HD led ekranı falan var.İstersen internetten bak araştır kullanıcı yorumları laptop özellikleri hepsi çok güzel hem resmi siteleri hem kullanıcı yorumları çok güzel.Şikayet de çok az diğer markalara göre.Teknik servisi de kuvvetli bir marka.5 sene çok rahat kullanılır bu bilgisayar :laugh:

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
şu an lider bence Asus
eğer ileride bozmazsa.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>SONY VAIO' yu tek geçerim.Gerisi hikaye...
>>Örneğin;intel İ5 2,4ghz işlemcili, 640gb hdd, 4gb ddr3 ram, 1gb ekran kartlı bir laptop toshibada 1600 tl civarı iken,
Sony de 1900tl civarıdır.
>>Neden mi, çünkü Dünyada TKY'yi (TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ) bulan ve uygulayan ilk firma olduğu için...
>>İşin özü şu aç youtube sony vaio laptop testi diye yaz seyret anlarsın...
>>Kalite kalite kalite...
>>Hp den, dell den ve asus dan canı yanan çok arkadaşım var..Uzak dur...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Dell iyidir 4 sene oldu alalı, abim aynı bilgisayardan 6 yıldır kullanıyor. Zaten onu beğenip aynısından almıştım. Ama biraz da şans işi bu işler, ve kullanıcıya da bağlı biraz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Uzun ömürlü bilgisayar deyince alıma iki şey geliyor. Malzeme ve Donanım. Malzeme biraz göreceli ama donanımda sanırım Monster ve benzeri markalar. Donanım yükseltmeye oldukça uygunlar.

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam bu iş böyle çözülmez. Fiyat performans değerlendirmesi yapacaksın, alacaksın gözün gibi bakacaksın 5 sene kullanacaksın. Milletin beğenmediği Acer'ı 5 senedir kullanıyorum. Değil servis canım sıkılmasa format bile atmayacağım. Dikkat edeceğin diğer bir şey ne için kullanacaksın. Mesela ben grafik tasarım da bile kullanıyorum. Oyun desen oyun bilgisayarı olmamasına rağmen en son mw2 yi canavar gibi oynadım (Sonrası merhaba PS3 :))
Evimde iki acer bir de packard bell netbook var. hepside sorunsuz ve sapasağlam

ferad22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell Xps Performanslı ve Pili gömülü olarak geliyor...Ertesi iş günü yerinde destek serviside cabası...Diğer markalar hikaye...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Dell Xps Performanslı ve Pili gömülü olarak geliyor...Ertesi iş günü yerinde destek serviside cabası...Diğer markalar hikaye...

Aynen katılıyorum, diğer markalar hikaye diyemem.. fakat Dell ürününün bambaşka olduğunu diyebilirim, dershanede HP nin ürünleri vardı mesela kaliteli ürünler ama bence tasarım olarak falan Dell'in yerini tutmuyorlar.

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın dediği gibi Acer de çok iyi bir markadır gözün gibi bakarsan.Babam 7 senedir aynı laptopu kullanıyor daha 1 kere format atılmadı,1 kere servise gitmedi.Pili ilk alındığında 1.5 - 2 saat dayanıyordu , şu an 15 dakika falan.Ama o normal zaten 7 sene kullanınca böyle olur :) Sana tavsiyem Acer ya da Lenovo al.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önerilen markalar: Asus, Lenovo, Dell, Samsung, Toshiba, Acer.
Önerilmeyenler: Casper, Exper, Crea, HP.

Bence genel olarak en iyisi Asus.