22 Şubat 2020 #1 O owldig Öğrenci Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 35 Merhaba arkadaşlar, internette anladım kadarıyla aşırı nemli odalarda laptop etkilendiğini hatta bozulmalara neden olduğunu gördüm.. Benim odam da çok nemli, laptop nasıl nem den korurum?
Merhaba arkadaşlar, internette anladım kadarıyla aşırı nemli odalarda laptop etkilendiğini hatta bozulmalara neden olduğunu gördüm.. Benim odam da çok nemli, laptop nasıl nem den korurum?
22 Şubat 2020 #2 Özgür Ç.. Müdavim Müdavim Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 6,136 Reaksiyon puanı 6,465 Puanları 1,708 Odanız banyoda mı?
22 Şubat 2020 Konuyu başlatan #3 O owldig Öğrenci Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 35 Şimdi yedim seni dedi ki: Odanız banyoda mı? Genişletmek için tıkla ... oda ve banyo mesafesin den kast ediyorsanız cevabım hayır, normal aşırı nemli soğuk odam dan bahsediyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Şubat 2020 2 adet ikinci el temin ettiğim laptop belirli aylarca arzalandı bundan önce ki masaüstü bilgisayarım da arzalanmıştı aklıma nem konusu geldi..
Şimdi yedim seni dedi ki: Odanız banyoda mı? Genişletmek için tıkla ... oda ve banyo mesafesin den kast ediyorsanız cevabım hayır, normal aşırı nemli soğuk odam dan bahsediyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Şubat 2020 2 adet ikinci el temin ettiğim laptop belirli aylarca arzalandı bundan önce ki masaüstü bilgisayarım da arzalanmıştı aklıma nem konusu geldi..