Laptop Bazen Uyku Moduna Girmiyor

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Maalesef Casper marka bir laptopa sahibim uyku moduna almak istediğimde ekran olması gerektiği gibi gidiyor ama fanlar çalışıyor ve ışıklar yanmaya devam ediyor bende mecburen fişini çekmek zorunda kalıyorum ama her zaman olmuyor nasıl çözebilirim? Bir ara tamire gitmişti laptop sanırım o kişide generic power managment adında bir program yüklemişti ondan olabilirmi?

OsmanÇelebi70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu konuda bir bilgim yok ama benimde HP marka bir dizüstü bilgisayarım var ondada aynı sorunu yaşıyorum.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Peki sizde generic power managment yüklü mü? Bende sanki o yüklendikten sonra olmaya başladı gibi geldi

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Öyle değil ben geri bilgisayarı açamıyorum normalde uyku moduna aldığımda laptopun fanları durup ışığı söner ve düğmeye bastığımda şifreyi girerek işlerime devam ederim ama bunda bilgisayar kitleniyor ne açabiliorum ne bir şey

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Öyle değil ben geri bilgisayarı açamıyorum normalde uyku moduna aldığımda laptopun fanları durup ışığı söner ve düğmeye bastığımda şifreyi girerek işlerime devam ederim ama bunda bilgisayar kitleniyor ne açabiliorum ne bir şey
fareyi oynatarak da açılıyor öyle denediniz mi? güç düğmesini basılı tutarak kapatıp öyle fişi çekin. sistem çökerse format gerekir.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Hayrı açılmıyor, fareyi oynatınca zaten öyle yapıyorum tuşa basılı tutunca kapnıyor sonrasında fişi çekiyorum

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Ne sensöründe?