Laptop alcam kararsız kaldım

Octavius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
3 link vericem anlayan deneyimli biri ona kalsa sırayla hangisini seçerdi işe 1. şu 2. şu diye

1-http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v5k6100a-core-i3-6100u-2-3ghz-4gb-500gb-2gb-15-6-w-10-notebook.html#ozellikler (gt940m , 4gb ram , i3 6100u ) (CASPER)

2-)DELL Inspiron 5558 S5005W45C Intel Core i3-5005U 2.0 GHz 4 GB 500 GB 15.6 inç Windows 10 Notebook
(gt920m , 4 gb ram , i3 5005u) (DELL)

3-)Asus P2528LJ-TR352D Intel Core i3 5005U 2.0GHz 4GB 1TB 2GB GT920M 15.6 FreeDOS Notebook ( gt920m , 4gb ram , i3 5005u ) (ASUS)

Şimdi bende biliyorum aralarından en iyi özellikler 1. sırada ama casper olduğu için emin olamıyorum kişisel kararınızca sıralama yapsanız nasıl bir sıralama olur ? ?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Valla ben ilk seçeneği alır geçerdim teknoloji birazda şans işi :)

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Hocam öncelikle selamlar konuya şöyle başlamak istiyorum 1. sıraya ben asus u koyardım nedenine gelecek olursak donanımsal olarak çok bişey söyleyip bilgisayardan fazla anlamayan okurlarımızı sıkmak istemem yüzeysel olarak gördüğün gibi 3 cihazında i3 işlemcisi var casper ın diğer cihazlardan tek artısı 2.3 ghz olması ama bana sorarsan 0.3 ghz için casper gibi bilgisayar yapılandırmaktan beyhaber bir kurumun cihazını almanı istemem diğer iki bilgisayara düşük fiyatlı bir ssd takarsan zaten o 0.3 ghz lik açığı kapatırsın neden casper a bu kin'im diye soracak olursan arkadaşımın laptop servis dükkanı var ve ne zaman onu ziyarete gitsem atöylelerinde bir dünya casper var çok sorun çıkaran bir bilgisayar burdan yeni cihaz alcaklara tavsiyem teknik servislere bir gidin göz atın ve en çok hangi cihazlar gelmiş öğrenin (bkz:casper) araştırmadan bilgisayar almayın. Dell konusuna gelecek olursak sana tavsiye etmem fakat açıkcası dell hakkında bir bilgim yok burdan genel bir bakış açısı ile özellik olarak asus la eşdeğer görüyorum senin için sağlıklısı bu üç bilgisayardan asus u alman olacakdır hem fiyat hem kalite olarak en azından asus sana sıkıntı yaratmaz bir casper kadar inşallah yardımcı olabilirim :)

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Casper alınmaz sadece 940m ekran kartı var diye kasa kalitesi soğutma kalitesi performansı bunlar çok önemli. Size tavsiyem lenovo,nun alüminyum kasa modellerine bakın

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Casper alınmaz sadece 940m ekran kartı var diye kasa kalitesi soğutma kalitesi performansı bunlar çok önemli. Size tavsiyem lenovo,nun alüminyum kasa modellerine bakın
Katılıyorum 3 bilgisayar arasından seçim yapmamızı söyledğin için belirtmedim ama lenovo nun alüminyim kasaları seni paşa paşa götürür. Bir bilgisayar alacaksan lenovodan şaşma.

Octavius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
şuan kullandığım lenovo 7 senelik lenovo kullanıcısıyım emin ol çok iyi biliyorum lenovoları

Octavius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bide o aliminyum kasa dediğin modellerden birini atarmısınız
Hocam öncelikle selamlar konuya şöyle başlamak istiyorum 1. sıraya ben asus u koyardım nedenine gelecek olursak donanımsal olarak çok bişey söyleyip bilgisayardan fazla anlamayan okurlarımızı sıkmak istemem yüzeysel olarak gördüğün gibi 3 cihazında i3 işlemcisi var casper ın diğer cihazlardan tek artısı 2.3 ghz olması ama bana sorarsan 0.3 ghz için casper gibi bilgisayar yapılandırmaktan beyhaber bir kurumun cihazını almanı istemem diğer iki bilgisayara düşük fiyatlı bir ssd takarsan zaten o 0.3 ghz lik açığı kapatırsın neden casper a bu kin'im diye soracak olursan arkadaşımın laptop servis dükkanı var ve ne zaman onu ziyarete gitsem atöylelerinde bir dünya casper var çok sorun çıkaran bir bilgisayar burdan yeni cihaz alcaklara tavsiyem teknik servislere bir gidin göz atın ve en çok hangi cihazlar gelmiş öğrenin (bkz:casper) araştırmadan bilgisayar almayın. Dell konusuna gelecek olursak sana tavsiye etmem fakat açıkcası dell hakkında bir bilgim yok burdan genel bir bakış açısı ile özellik olarak asus la eşdeğer görüyorum senin için sağlıklısı bu üç bilgisayardan asus u alman olacakdır hem fiyat hem kalite olarak en azından asus sana sıkıntı yaratmaz bir casper kadar inşallah yardımcı olabilirim :)
bide orda yanlış bir anlatım kullandın 0.3 ghz fark dedin ve kesinlikle casper ı savunmuyorum şuan ghz önemli değildir bunu kafaya çok takıyorsunuz rakamsal değil olay içindeki mimari teknoloji önemli aynı şey gibi bu adam 50 tuğla ile inşa ediyor sağlam olmuyor diğeri 30 tuğla ile inşa ediyo daha sağlam oluyor

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Zaten bende farkın önemsiz olduğundan bahsettim eğer ona takılıyorsan takılma diye belirtmek istedim çünkü donanımsal olarak 3 bilgisayaın birbirinden farkı yok tek fark o.

Octavius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
farkı var 1. pc de gt940m + yeni nesil i3 işlemci var ama casper olduğu için güvenilmiyor

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Asus al digerlerini alırsan pişman olursun kesnlikle asus al

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Teknoloji mağazalarına gidip bizzat görmek incelemek lazım kasa yapısı için zira resimlerde pek belli olmuyor

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Kardeşim laptopları incelemedim sen attığına göre büyük ihtimalle özellikleri yaklaşıktır ancak ASUS'tan şaşma derim

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
bide o aliminyum kasa dediğin modellerden birini atarmısınız

bide orda yanlış bir anlatım kullandın 0.3 ghz fark dedin ve kesinlikle casper ı savunmuyorum şuan ghz önemli değildir bunu kafaya çok takıyorsunuz rakamsal değil olay içindeki mimari teknoloji önemli aynı şey gibi bu adam 50 tuğla ile inşa ediyor sağlam olmuyor diğeri 30 tuğla ile inşa ediyo daha sağlam oluyor
Bu üç bilgisayarın fiyatına alüminyum kasa olmaz.
Lenovo IdeaPad 510 80SR0081TX